Visszatérve egy kalandos-esős családi nyaralásról rögtön egy nyereményjátékkal nyitok!:-) Úgy gondoltam, egy játék erejéig most “nyári leltárat” tartok, amelybe bevonom az összes aktív blogomat ill. azok témáit.

A “Játszani az életet” címet viselő, legelső szakmai blogomat még 2007-ben indítottam. A célja az volt, hogy a stresszoldó munkám során terítékre kerülő, másoknak is hasznos tanulságokkal szolgáló eseteimet megírjam Nektek. Csupán átlagban évente 10 bejegyzést írok, ami nagyon kevésnek számít (egy átlagos bloghoz képest, az eddigi 6 éves stresszoldó munkámhoz és a mára 200+ páciensemhez képest is), ezeknek  relatív mégis igen nagy sikere van, jelenleg már havi 500 oldalmegtekintéssel. Ezúton is hálásan köszönöm az folyamatos érdeklődéseteket, támogatásotokat!!

Az egyik nagy kedvencem és egyben a legnépszerűbb blogom, a “Feng Shui Tinával” a múlt hónapban beleolvadt az Online Feng Shui honlapomba, ahol minden eddigi cikkem megtalálható a témában. Az összes “fengshuis vonal” itt fut tovább ezentúl – jelenleg éppen egy arculattervezéssel, céges megjelenéssel foglalkozó Üzleti Feng Shui cikksorozatot kezdtem el pár hete a blogban (a főoldalon)…

Ezt a honlapot és a Tündérliget lélekemelő blogját pedig talán már ismeritek…:-) Egyébként lassan érdemes lesz itt figyelgetni az őszi programokat: hamarosan felkerülnek és kiküldésre kerülnek hírlevélben a legaktuálisabb információk!

No, akkor a lényeg:

Részvétel a nyereményjátékban:

1.) Kérlek, hogy amennyiben van bármilyen pozitív élményed, tapasztalatod, eredményed páciensként a fenti területeken, azaz a stresszoldás (kineziológia) vagy a Feng Shui területein, oszd meg velem! Lehet ez bármilyen korábbi vagy aktuális saját történet, max. 10 mondatban, amely Számodra egy lehetőséget, megoldást adott az akkori élethelyzetben. (Megtisztelő, ha az élmény esetleg hozzám is kötődik, de ez természetesen nem feltétel!:-))

A történetedet ide küldd: martina(pont)mucsi(kukac)yahoo(pont)com

2.) Lájkold itt az oldalsó boxban a Tündérliget Facebook oldalát! (Ha ezt korábban már megtetted, akkor persze nem kell még egyszer.:-))

3.) Oszd meg kérlek ezt a bejegyzést a nyereményjátékról a Facebookon!

4.) Jelezd itt egy kommentben, hogy megosztottad!

A történeteket természetesen maximális diszkrécióval kezelem, de név nélkül szívesen publikálnám ezeket a honlapomon. Ehhez előzetesen minden esetben kikérem az érintettek engedélyét.

Nyeremény:

A tina’s design blogomon néhány hete feltettem egy “Shabby birthday!” nevű, saját készítésű mini albumot, amelyből csak három hasonló létezik – egyet elkészítettem közülük a barátnőmnek, egyet pedig ennek a játéknak a nyereményeként fogok kisorsolni!:-) (… igen, egy még mindig maradt…;-))

A nyertes még választhat is, hogy az A vagy B tetszik-e neki jobban!:-)

Határidő: augusztus 10. éjfél

Sorsolás: még a határidő hetében 🙂


Várom a sztorikat és sok sikert kívánok!:-)

Tina