“Ház-varázslatok” útinaplózás haladóknak ONLINE workshop Tinával

Szeretnél lazábban, könnyedebben bánni az akvarellfestékkel?

Lelkes útinaplózóként megismerkednél végre új technikákkal?

Még kifejezőbben szeretnéd megörökíteni az épületeket?

Az Akvarell/vázlatrajz csoportos tanfolyamot és/vagy “Útinaplózzunk!” online workshopot végzettek jelezték már egy ideje, hogy szeretnének irányítottan gyakorolni és újabb lépéseket tenni a hobbijukban – inkább szenvedélyükben ? -, akkor is, ha a külföldi útinaplós túráinkon nem tudnak résztvenni vagy akár azok után is, így tehát összeállítottam Nektek egy olyan teljesen új és izgalmas programot, amely éppen ezekben segít! ?

Mit tanulunk az online workshopon?

A haladó workshop célja egyértelműen segítséget nyújtani a könnyedebb, lazább eszközhasználathoz. Ezen kívül nem csak a megszokott eszközökkel “lazulunk”, hanem bemutatok egy sor újabb technikát, trükköt és titkot, amelyekkel rögtön sikerélményekhez juthatsz és újabb néhány óra elmélyült lazítva okosodás vár Rád (akár csak napi 10-20 percekben), ha velünk tartasz!

Miből áll a workshop?

Ha jelentkezel a workshopra, akkor 7 db, teljesen új útinaplós technikát bemutató, 10-15-20 perces videót kapsz, amelyekben lépésről-lépésre, végig a kezemet követve tudsz velem együtt rajzolni-festeni, majd ezek alapján a saját fotóidról is tudsz hasonló technikákkal útinaplós alkotásokat készíteni.

Mikor tanulunk?

A workshophoz a jelentkezésed véglegesítése után örök hozzáférésed lesz, így akkor és annyiszor tudod ezeket megnézni és feldolgozni, amikor és ahányszor csak szeretnéd! ?

Mennyiben kerül?

A workshop díja bruttó 9000 Ft.

Jelentkezés a tanfolyamra!

Ház-varázslatok” útinaplózás haladóknak ONLINE workshop Tinával

9 000 Ft