Személyi Rajzoktató Program ~ exkluzív rajzórák kezdőknek és haladóknak

Szeretnéd, ha egy rajzoktató CSAK VELED foglalkozna?

Nem mered vagy nem tudod egy csoportban elkezdeni az alkotást,
vagy van egy pont, ahol mindig elakadsz?

Ha a fentiek bármelyikével megszólítva érzed Magad, akkor a program Neked szól.

✔ A program teljesen egyéni: igen, Veled és csak veled foglalkozom 3 vagy 5 (hétköz)napon keresztül!

✔ A program maximálisan egyénre szabott: a tudásszinted és igényeid felmérése után közösen egyeztetjük azt a reális célt, amit közösen érünk el a 3 vagy 5 nap alatt, napi 4-5 órában.

✔ A program rugalmas: Tőled függ, pontosan mit szeretnél tanulni tőlem. Hogy hogyan érjük ezt el, azt pedig maximalisan rám bízhatod, egy teljesen saját menetrendet dolgozok ki Neked, izgalmas és egyben kihívást jelentő, fejlesztő feladatokkal.

Végig ott vagyok Veled és csak Rád figyelek, Veled dolgozom, dicsérlek, korrigállak, tippeket adok, konkrét technikákat tanítok.

Az eddig leggyakrabban választott témák a Személyi Rajzoktató programon:

  • grafitrajzolás gyakorlása – fények-árnyékok, mélység érzékeltetése, bátrabb tónusozás és eszközhasználat
  • valóság utáni, minél élethűbb rajzolás trükkjei
  • perspektíva gyakorlás
  • az akvarellfestés titkai
  • útinaplózás, avagy vázlatrajzolás akvarellfestéssel, a rajzolás egyszerűsítése, minél “könnyedebb” útinaplózás
  • művészetterápiás foglalkozások

Valéria útinaplós alkotása a Személyi Rajzoktató Programja második napján (előtte nem útinaplózott) >>

❗❗❗ Kíméletlen hajcsár vagyok ❗❗❗
Kávézunk meg sütizünk is, irdatlan sokat alkotunk és amennyiben igényled, közben igényed szerint beszélgetünk is, viszont addig tuti “nem menekülsz”, amíg nem érzed jól Magad, nem pihentél és kapcsolódtál ki velem és főként amíg el nem értük a kitűzött célt!

Jelentkezés a tanfolyamra!

Személyi Rajzoktató Program ~ exkluzív rajzórák kezdőknek és haladóknak

50 000 Ft/nap

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)