Akvarell és vázlatrajz program (avagy útinaplózás kezdőknek)

Következő program:

2023. július 8. szombat, 10-17h

Oktató: Mucsi Tina

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11., a Tina Rajztanodája alkotóműhelye

 Az egy napos tanfolyam 10-17 óráig tart, ebédszünettel.
Díja: a festék, a papír és az ecset biztosításával együtt 16.000 Ft

Egy hatalmas ÁLOM – ami nem kell, hogy csak álom maradjon…!

A jelen-lét utazás közben, egy izgalmasan idegen, új helyen már önmagában felemelő: belélegezni azt a másfajta levegőt, megfigyelni az embereket, a természet csodáit, közben eggyé válni a környezettel, örökre szóló élménnyé tenni a pillanatot…

Leggyakrabban fotózással, videózással, selfie-kkel próbálkozunk, szívderítő utólag végiglapozni a képeket és felidézni az emlékezetes napokat.

LEHET EZT MÉG FOKOZNI…??

Mindenképpen! 🙂 Hiszen ha le tudjuk rajzolni a bennünket megihlető tájat, fákat, épületeket, vagy akár az étteremben az ebédünket, a kávézóban a süteményt, akkor összehasonlíthatatlanul egyedi, személyes emlékekkel térhetünk haza.

Mit fogunk csinálni a programon?

A délelőtti programon lényegre törően és koncentráltan ismerkedünk meg az akvarellfestés eszközeivel, az alaptechnikákkal, amelyekkel rögtön tájképeket és absztraktot is készítünk.

A délután során pedig megosztom Veled az útinaplós, vázlatrajzoló tapasztalataimat és titkaimat, hogy ezentúl Te is bátran rajzolhass és festhess a kirándulásaid, utazásaid során!

Időtartam: 1 nap, 10-17 óráig (ebédszünettel)

Előfeltétel (javasolt, nem elengedhetetlen): 4 napos holisztikus rajztanfolyam vagy máshol szerzett előzetes rajzgyakorlat

Részvételi díj: 16.000 Ft eszközökkel együtt

Jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik.

 

Az eddigi programok pillanataiból és alkotásaiból:

Jelentkezés a programra:

AKVARELL ÉS VÁZLATRAJZ PROGRAM (AVAGY ÚTINAPLÓZÁS KEZDŐKNEK)

16 000 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)