4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajzprogram

Következő alkalom:

2022. szeptember 15-18. csütörtök-vasárnap, 9-15/16h
Helyszín: Budapest V., Nyugati tér 9. / III. emelet (lift van)

 A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-től kb. 15 óráig tart, ebédszünettel.
Díja: az összes rajzeszközzel együtt bruttó 42.000 Ft

Én hiszek a sikeredben és a saját tapasztalataimban, így 100% visszafizetési garanciát vállalok a programra.

Most ismétlőként vagy haladóként, gyakorlási szándékkal is sok szeretettel várlak! Bővebb információk lejjebb.

 “De én nem tudok rajzolni!”

“Mindig is kétbalkezes voltam mindenben, én és a kreativitás, na az két külön fogalom”

Ismerős? Én nagyon-nagyon szeretem, ha valaki ilyen tapasztalatokkal talál rá a jobb agyféltekés rajztanfolyamra, mert itt aztán olyan mennyiségű téves beidegződést (más szóval hitrendszert) lehet mindössze négy nap alatt ledönteni, hogy az biztosan az illető egész életére kihatással lesz utána…!

Mert mi történik a programon?

Ha van egy működő jobb agyféltekénk, akkor igenis tudunk rajzolni, ez alapvető készség és adottság minden egyes embernél. Gyönyörű művek születnek akár már az első nap végén, egyediek és nagyon személyesek, rögtön egyfajta saját stílusban.

Olyan rajzos gyakorlatokat végzünk, amelyeket a bal agyfélteke egyszerűen nem tud értelmezni és elfogadni, így fokozatosan átadja az irányítást a jobb agyféltekének.

Ez pedig lépésről-lépsre oda vezet, hogy szó szerint mindenki megtalálja magában a művészt, azt a határtalan teremtő-alkotó személyiséget, aki eddig is tudott rajzolni, csak éppen eddig nem tudott róla.

Hogyan lehetséges ez?

Ha képesek vagyunk belefeledkezni dolgokba, képesek vagyunk elfelejteni az időt és teret magunk körül, ha ezt egyszer is megtapasztaltuk, azt is átélhetjük, hogy bármi lehetséges, amire csak vágyunk. 

És a csodálatos az, hogyha ezt egyszer már megtapasztaltuk, képesek vagyunk egy alkotási folyamat közben bármikor újra előhívni ezt az érzést, amely aztán az életünk más területein issegítségünkre lesz a jövőben.

Rá fogunk tudni csodálkozni arra is, hogy melyek azon a területek, ahol eddig a bal agyfélteke irányított bennünket és az próbálta megoldani a gondjainkat, holott egyszerűen csak teret kell engednünk a jobb agyféltekének és bizonyos problémák jóformán maguktól megoldódnak és soha nem blokkolnak többé.

Ezen a tanfolyamon a rajzolás egy cél, amely a négy nap alatt kivétel nélkül mindenki számára megvalósítható, aki átadja magát ennek a folyamatnak – és a rajzolás egyben egy eszköz is a fentiek megtapasztalására, az önismerethez és nagy változások elkezdéséhez.

Hiszen ha négy nap alatt ilyen szinten képesek vagyunk “megtanulni” rajzolni, akkor vajon mire vagyunk képesek egy egész élet alatt? Valószínűleg bármire!

Nekem az egész életem megváltozott mióta Tinához járok, és most végre érzem, hogy élek. Abban segített a program, hogy megtaláljam a belső nyugalmam. Amikor rajzolok, vagy festek az teljesen kikapcsol és ilyenkor tetterősnek és vidámnak érzem magam. Nagyon élvezem azt, hogy nincs ítélkezés a csoportban, mindenki bátran kifejezheti önmagát. A csoportokon olyan hangulat, mintha régi ismerősök lennénk, és olyan jó látni hogy mindenki élvezi a rajzolást. Itt nincs rossz rajzos vagy jobb, mert csak az a lényeg, hogy élvezd amit csinálsz.

Hargitai Andi

https://hargitaiandi.blogspot.com/

ismételnél, gyakorolnál, továbblépnél?

Ha az elmúlt években bármikor jártál már nálam vagy máshol hasonló tanfolyamon és

  • újra átélnéd az itt tapasztalt élményeket, vagy
  • ismételni szeretnél, mert régen volt és azóta nem tudtál gyakorolni, esetleg
  • gyakorolnál és továbblépnél haladó feladatokkal, klasszikus rajzgyakorlatokkal,

akkor is sok szeretettel várlak a csoportban!

Kezdők és haladók egy csoportban, de mindig különböző feladatokkal, gyakorlatokkal haladnak és fejlődnek a saját tempójukban a 4 napban.

Jelentkezéskor a megjegyzés rovatba írd be kérlek, hogy “ismétlő” vagy “haladó” vagy és eszerint készülök majd a jelenlétedre!

Így rajzolnak a Tina Rajztanodája friss növendékei – ízelítő az eddigi több, mint 40 csoport munkáiból:

A holisztikus rajztanfolyamon készült első rajzomról nem akartam elhinni, hogy én követtem el. 🙂 Rengeteget kell még gyakorolni, de ez nagyon jó! A tanfolyamok és Tina megismerése után nekem megváltozott a világ!

Szennai-Nagy Erika

http://rajzmeditacio.hu/szennai-nagy-erika/

Jelentkezés a programra:

4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajzprogram

42 000 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)