2 napos színes ceruzás (haladó) rajztanfolyam

Következő tanfolyam:

2020. január 25-26. szombat-vasárnap, 9-16h

Helyszín: Budapest, VII.ker. Károly krt. 3/A (oktatoterem.com)

Mit fogunk tanulni?

A Tina Rajztanodájának 2 napos színes rajztanfolyama egy saját fejlesztésű programom.

  • Az első napon megismerkedünk az alapszínekkel,
  • a ceruzás színkeverés titkaival,
  • a színek legfőbb tulajdonságaival, kiemelten az egymásra való hatásukkal,
  • a színes ceruzák megfelelő technikai használatával
  • és természetesen némi gyakorlás után már az első napon mindezt “élesben” is kipróbáljuk!

A második napon pedig ezt csak még tovább fokozzuk: felhasználva a tanultakat kreatív, vezetett és teljesen szabad önkifejező gyakorlatokat végzünk a színekkel és formákkal, végezetül pedig természetesen egy színes portrét is rajzolunk, egyszóval ismét Csodákat alkotunk!

R

A tanfolyam kiemelt különlegessége, hogy nem “csupán” a rajzolásról-színezésről szól – bár nyilván ez a fő cél ? -, hanem több évtizedes feng shui tanácsadói és stresszoldói tapasztalattal mesélek Nektek a színekről két napon át, ami így egy kivételesen komplex rálátást nyújt és a színek tudatos használatát ezután az öltözködésedben, a lakberendezésben, sőt, az üzleti életben is alkalmazni és élvezni tudod!

Időtartam: 2 nap, mindkét nap 9-kb. 15:30 óráig

Előfeltétel: A 4 napos holisztikus (jobb agyféltekés) rajztanfolyam vagy előzetes rajzgyakorlat

Részvételi díj: 22.000 Ft, amiben az eszközök (színes ceruzák, papír, fénymásolatok) most is benne foglaltatnak.

 

Ízelítő a tanfolyamon készült művekből:

Jelentkezés a tanfolyamra!

2 napos színes ceruzás (haladó) rajztanfolyam

22 000 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)