Dekorációs betűrajzolás (korábban: Rajzmeditáció© Kalligráfia)

kreta01

Sajátítsd el fél nap alatt ezt a kivételesen látványos, utánozhatatlanul hangulatos, trendi “retro” stílust! ?

 

kreta02A Krétatábla betűrajzolás tanfolyam kiváló kiegészítése ill. folytatása a kezdő és haladó Rajzmeditáció© tanfolyamoknak, a Dekorációs betűrajzolásnak valamint az Art Journal Workshopoknak, DE ezektől függetlenül is elvégezhető!

A Krétatábla betűrajzolás tanfolyamon “kifordítjuk” az eddig tanultakat és látványos feliratokat, saját logokatkészítünk együtt fehér rajzeszközökkel, sötét alapra, sok új betűtípussal, jellemző rajz- és stíluselemmel és technikai trükkel tarkítva, ami a művésznapló vagy a scrapbook szerelmeseinek is újabb kincs lehet.

Ez akkor a Dekorációs betűrajzolás “folytatása”…?

fbre05A Krétatábla betűrajzolás valóban ezt a vonalat viszi tovább, hiszen ismét betűrajzolunk – csak most egy kicsit másképpen.

Ha szoktál rajzolni vagy van rajzos előképzettséged, akkor a Krétatábla betűrajzolás tanfolyam önmagában is elvégezhető, nincs előfeltétele.

Ezúttal egy kicsit mélyebbre ásunk a betűrajzolás világába: vázlatolunk, alaposabban tervezünk, jobban kidolgozzuk a feliratokat és tudatosabban bánunk a kiegészítőkkel, hogy valóban a krétatechnika stílusának megfelelő, profi végeredményt kapjuk.

Az eszközök is eltérőek az eddig a Rajzmeditáció tanfolyamain megszokottaktól, ugyanis sötét fotókartonra fogunk fehér ceruzával és fehér alkoholos filctollal rajzolni – így alkotás közben ezúttal egy olyan Világba csöppenhetsz, amelyben egészen  újszerű tapasztalásokkal ajándékozhatod meg Magadat!

Mit tanulunk pontosan?

A krétatechnikára jellemző betűtípusokat és stílus rajzelemeit megtervezni, megrajzolni, majd ezeket kifejező felirat-kompozíciókba rendezni.

Ezeket egymással kombinálni, sőt, térhatásúvá tenni, fehér színnel árnyékolni.

És további szempontokat ahhoz, hogy mit mikor és hogyan érdemes használni a látványos, lenyűgöző, stílusos végeredményhez.

Mit fogunk csinálni 5 órán keresztül?

Ezúttal a feliratokkal és a krétatechnikára annyira nagyon jellemző, tipikus rajzelemekkel játszunk, miközben lazítasz, meditálsz, pihensz és ismét szinte észrevétlenül sajátítasz el egy vadonatúj, rendkívül stílusos kifejezési formát.

Megtanulsz egyszerűen megrajzolni eddig csak kívülről csodált, gyönyörű betűtípusokat, ezeket 3D hatásúra árnyékolni, készítesz idézetekből korabeli hangulatú feliratokat és a saját személyes logódat is megtervezheted krétatechnika-stílusban.

És pontosan hogyan tudod mindezt hasznosítani utána?

Nagyon sokféleképpen. Elsősorban:

  • a zenrajzaidat,
  • a családi fotóalbumokat,
  • a scrapbook oldalaidat és albumjaidat,
  • a művésznapló (art journal) oldalaidat,
  • az alkalmakra szánt meghívóidat, képeslapjaidat,
  • a családi-baráti összejöveteleken a kézzel írott menükártyákat

tudod vele színesíteni, még különlegesebbé és egyedibbé tenni.

És otthonra vagy ajándékba is tudsz készíteni lenyűgöző fekete-fehér fali tábla-dekorációkat ezentúl.
(kép: drivenbydecor.com)

Részvétel és jelentkezés:

A tanfolyam díja 7.500 Ft/nap

Szükséges majd néhány saját rajzeszközt hoznod, erről pontos részleteket a befizetés után, a tanfolyam előtti emlékeztetőben időben küldök!

+ EXTRA eszközcsomag: ha inkább rám bíznád az eszközök beszerzését, akkor +1500 Ft díjért egy A5-ös, 10 fotókarton lapból álló (azaz 20 oldalas), egyedi borítójú, általam készített füzetet, egy alkoholos fehér filctollat és egy fehér ceruzát is adok. Az eszközcsomag nem kötelező, hanem a jelentkezés után opcionálisan válaszható, erről a tanfolyam előtt időben levelet fogok küldeni, jelentkezéskor még nem kell megrendelned.

A tanfolyam minimum 5, maximum 18 fővel indul. Helyet foglalni a tanfolyami díj befizetésével lehet. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényedet jelezd kérlek jelentkezéskor!

~

Elvégeznéd előtte a Dekorációs betűrajzolás tanfolyamot?

A következő csoportba van még hely vagy mostmár otthon is, csupán pár nap alatt elvégezheted ennek az a ONLINE változatát, az alábbi jelentkezési lapon egy füst alatt ezeket is bátran bejelölheted!

 

Legközelebbi időpont és jelentkezés:

ÚJ! 2019. október 19-20. és november 23-24. Őszi szépíró hétvégék >>>

https://kreativonismeret.hu/szepiro-hetvege/

~

Már OTTHON is elvégezheted! ?

Rajzmeditáció© Krétatechnika ONLINE tanfolyam
>>>
 https://kreativonismeret.hu/rajzmeditacio-kretatechnika-online/

 

R

Saját kidolgozású tanfolyamomat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, a legjobb tudásom szerint, ésszel-szívvel-lélekkel állítottam össze a Számodra. A Krétatábla betűrajzolás elnevezés és a fenti tematika kizárólag Mucsi Martina szellemi tulajdona, köszönöm, hogy engedély nélkül nem használod fel egyik részét sem!

Jelentkezés a tanfolyamra!

Krétatábla betűrajzolás (korábban: Rajzmeditáció© Kréta)

7 500 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)