“Több, mint absztrakt” ~ ONLINE alkotóműhely

36 000 Ft

 

A “Több, mint absztrakt” egy rendkívül izgalmas, szabad, kötetlen, az otthonodból videóleckékkel végezhető program, amellyel teljesen saját tempóban tudsz haladni.

Az egyes alkalmakat, leckéket, elméleti és gyakorlati ismereteket, feladatokat videókon rögzítettem Neked, magyarázatokkal és lépésről-lépésre mutatom be a projekteket.

Leírás

MONDJ BÚCSÚT A MÁSOLÁSNAK ÉS KÉSZÍTS MINDIG TELJESEN EGYEDI, SAJÁT ALKOTÁSOKAT!

Az absztrakt ábrázolás nem csupán színes vonalak és foltok találomra elhelyezett halmaza. Ennél mind a tartalmát, mind a technikáját tekintve sokkal mélyebb és sokrétűbb, rengeteg különböző lehetőséget rejt, az ezekben való elmerülés pedig egy rendkívül izgalmas kaland. Ezen a programon ezt szeretném megmutatni Neked.

DE HOGYHOGY “TÖBB, MINT ABSZTRAKT”?

A tanítványaim az elmúlt években sokszor meséltek nekem arról, hogy amikor otthon nekiülnek alkotni, sokszor valahogy nincs igazán témájuk, valódi ihletük, nem tudnak nekikezdeni…

És a vége legtöbbször az, hogy valaki másnak az alkotását lemásolják.

Ami nem baj, hiszen ebből is sokat lehet tanulni, ám ehhez hozzászokva nehéz letérni a mások által “kitaposott ösvényről”, kilépni a komfortzónából és alkotóként, művészként magunkra találni.

Sajnos nehéz a saját stílusunkra rátalálni úgy, ha megszoktuk, hogy mindig valaki más vonásait, színeit próbáljuk utánozni.

NOS, ENNEK MOSTANTÓL VÉGRE VÉGE!

Az absztrakt stílusokkal és technikákkal, lehetőségekkel, szabályokkal és szabálytalanságokkal való ismerkedés ezen a programon cél, de egyben út és eszköz is lesz a számunkra.

Eszköz ahhoz,

  • hogy megismerd a különböző alkotó technikákat, médiumokat, eszközöket és ezek együttes használatát,
  • hogy ezentúl bármikor legyen ihleted, témád és eszközöd az alkotáshoz,
  • hogy magabiztosabban és ellazultabban alkoss,
  • hogy igazán saját és egyedi alkotásokat hozz létre, és
  • hogy végre megtaláld a saját stílusodat!

MI TÖRTÉNIK MAJD, MIT FOGUNK CSINÁLNI?

Ehhez hasonló saját inspirációs vázlatot is fogsz készíteni, amellyel aztán tovább dolgozunk…

“Több, mint absztrakt” ONLINE alkotóműhely videóleckéiben lépésről-lépésre bemutatom Neked az absztrakt legfőbb alapjait, így – többek közt – az absztrahálás lehetőségeit, eszközeit és technikáit, a vegyes technika és a rétegezés trükkjeit, a kompozíciók szabályait, a színek és formák használatának titkait.

Ám ennél sokkal tovább is megyünk: megmutatom, miből és hogyan nyerhetsz témát, ihletet, hogyan mozgósíthatod a belső erőforrásaidat, érzéseidet egy igazán kifejező és egyedi végeredmény érdekében.

Emellett neves kortárs alkotók képeit is tanulmányozzuk és merítünk a műveikből, rögtön saját magunkon átszűrve és teljesen egyedi módon használva a kompozíciós, szín- és eszközhasználati technikáikat (de semmiképpen sem másolva őket vagy az alkotásaikat).

Minden alkalommal több alkotást is készítünk, ehhez feladattól függően előzetesen lépésről-lépésre minden technikai segítséget megadok a videókban.

TÖBBEK KÖZT AZ ALÁBBI PROJEKTEKET, VÁZLATOKAT, VÉGÜL ALKOTÁSOKAT IS ELKÉSZÍTJÜK EGYÜTT:

A fenti munkák technikáját, kompozícióját, minden részletét magyarázom és mutatom is, lépésről-lépésre haladhatsz velem, de közben a kapott információk alapján akár azonnal teljesen saját tervezésű képet is tudsz festeni! 

MENNYIBE KERÜL?

A program teljes díja a bruttó 36.000 forint. A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet.

Az eszközöket saját Magadnak kell beszerezned és nincs személyes jelenlét, ám a leckéket örökre megőrizheted, letöltheted, bárhányszor újranézheted.

Eszközszükséglet: valószínűleg sok eszközöd máris van otthon, amit használhatsz, így ecsetek, akril- és akvarellfestékek, porpasztell, szén, olajpasztell, színes ceruza, színes maradék papírok és papírok, amelyekre dolgozni tudsz. Gyakorlatilag bármilyen ezekhez hasonló, már használt, maradék vagy éppen felavatásra váró alapanyag és eszköz bátran használható a programon. Kevés egyéb vagy speciális eszköz szükséges, mindent egy külön videóban mutatok be az online program legelején.

A PROGRAM VÉGÉRE…

… magabiztosságot nyersz ahhoz, hogy saját stílusú alkotásokat hozz létre és mindig lesz ihleted, témád ahhoz, hogy ezt meg is valósítsd. Szabadabban, bátrabban, lazábban és belefeledkezve leszel képes rajzolni, festeni, az elképzeléseidet a választott eszközökkel megvalósítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.