Ezt az utóbbi időben többször is megkérdezték ezt tőlem, így most konkrét példákkal válaszolok Nektek!

Allergia

Stresszoldás. Az allergia oka szinte minden esetben lelki eredetű és egy személy (több személy) vagy helyzet elviselhetetlenségét jelzi. Az adott személy(ek) beazonosítása és a vele kapcsolatos negatív érzések feloldása után az esetek többségében az allergia egyszerűen örökre elmúlik. Hasznos lehet még az eddigi allergénnal szemben (pl. tej vagy parlagfű, stb.) is egy oldás, amely után többé nem tekintünk “mumusként” az adott dologra, mert a korábbi, sok éven át tartó negatív érzéseink (ergó téves hitrendszereink) az allergénnel szemben akár spontán is kiújíthatják az elviselhetetlenségüket. (Ahogyan például az édesség is sokkal jobban hízlal, ha közben „tudjuk, hogy bűnözünk”…:-))

Időhiány, félbehagyott dolgok, “csak kergetem magam”-érzés esetén

Egyéni stresszoldás vagy stresszoldó tréning. A “semmire sincs időm” egy téves hitrendszer, amit saját magadnak generálsz. Sok esetben maximalizmusból, megfelelési kényszerből vagy  a “nem akarok semmiről lemaradni” rabigájából fakad és egyenes út a depresszió és/vagy a kiégés, a testi  tünetek (migrén, hátfájás, szédülés…) felé. A stresszoldó kezelések során kioldhatóak azok a múltbeli téves beidegződések, amelyek ezt a megfelelési kényszert és kényszeres rohanást generálták, ezek nyomán pedig végre sokkal egyszerűbb, magától értetődő lesz egy fontossági sorrendet felismerni az életedben és a saját nyugodt rendszered szerint élned.

Ha mindig csak tervezel, ötletelsz, de alig valósítasz meg valamit ezek közül…

Egyéni stresszoldás vagy stresszoldó tréning. Ilyen esetben nagy eséllyel arról van szó, hogy például a múltban nem becsülték meg egy tervedet, egy ötleteted, esetleg rossz tapasztalataid voltak, akár negatív sokkhatás ért, amikor egyszer (vagy többször) “önfejűen” megvalósítottál valamit és ebből az a téves hitrendszered alakult ki, hogy “inkább nem is valósítok meg semmit, mert az fájdalommal jár”. Ezt feltétlenül oldani kell, hogy az egyébként jól működő jobb agyfélteke újra összehangolódjon a ballal és az utóbbi ezentúl engedje megvalósítani azt, amit a “kreatív feled” kitalált!

Csalódás(ok) után

Egyéni stresszoldás vagy stresszoldó tréning, esetleg együtt a feng shui elveinek használatával. Egy adott esemény és személy elleni negatív érzéseket hónapokig, akár évekig hurcolni igen veszélyes: ez szinte biztos, hogy egy idő után testileg megbetegít. A stresszoldás során olyan érzések szabadulnak fel Benned, amelyek oldják a blokkokat és az adott személyhez fűződő, káros érzéseket, hogy ezentúl mindketten újra a saját életeteket élhessétek a jelenben és a jövőben is. A feng shui elveinek segítségével pedig végezhetsz egy tértiszítást az otthonodban és megerősítheted a Párkapcsolat területét a lakásodon belül, hogy végre egy teljes értékű új kapcsolat találhasson Rád.

Állandó túlpörgés, kimerültség esetén, nagyfokú napi stressz ellen

Jobb agyféltekés rajztanfolyam. A tréning négy napja alatt az optimális, személyiségednek megfelelő egészséges szintedre lassulsz (ez a módszer egyik lényege) és maximális ellazulásban, pihenésben, feltöltődésben lesz részed. A tanfolyamon tanult technikákat később is alkalmazni tudod alkotó tevékenység vagy a munkádban, szabadidődben is.

Dühkitörések, indokolatlan hangulatváltozások, „minden idegesít”-esetén

Mindkettő megfelelő. Ha gyakran vagy ideges és a környezetedben szinte „mindig zavar valami”, akkor nem a környezet a hibás, hanem csakis saját magadban keresheted a megoldást. A jobb agyféltekés rajztanfolyam alatt megtanulod kikapcsolni a környezeted zavaró tényezőit, amint csak saját magadra és az aktuális tevékenységedre figyelsz és ezt a tudást később az életedben tudatosan is alkalmazhatod. A stresszoldás pedig segít felismerni és feloldani azokat a blokkokat és hitrendszereket, amelyek a hirtelen hangulatváltozásaidat kiváltják, így ezeknek akár örökre búcsút inthetsz.

“Keresem az Utamat”

Mindkettő kiváló. A stresszoldás során a múltbeli blokkokat oldani lehet, amelyek eddig “elrejtették” előled a valódi életfeladatodat és hivatásodat; a jobb agyféltekés rajztanfolyamon pedig felszabadul a kreativitásod és ez felerősíti az intuíciódat, a tettrekészségedet, az életörömödet és a mindennapi tevékenységekben is több örömödet leled majd, ezáltal pedig több energiád marad arra, ami fontos a Számodra a “továbbhaladásodhoz”.

Kilátástalaság-érzése, depresszió esetén

Mindkettő megfelelő. A stresszoldás során olyan képességfejlesztésben lesz részed, amelynek során újra átéled a “van választásom” felemelő, felszabadító érzését és képes leszel más szemmel tekinteni a Téged körülvevő eseményekre és körülményekre. A rajztanfolyam négy napja alatt ugyanúgy egy felszabadulást élsz meg és már maga a folyamat is kikapcsol, felemel, a végén pedig a szinte hihetetlen sikerélmény csak “a hab a tortán”, ami összességében rengeteg erőt ad az életed eddiginél sokkal harmonikusabb folytatásához.

Ha kérdésed van, írj bátran, szívesen válaszolok!:-)

Szeretettel:

Tina

Legközelebbi Harmonikus hétköznapok© 4 órás stresszoldás tréning (Budapest, XIII.ker.) >>>
Legközelebbi 4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam (Budapest, XIII.ker.) >>>