“Strukturált tájkép” absztrakt workshop

12 000 Ft

Időpont:

2023. május 13. szombat 10-kb.13h, Dunakeszi

Elfogyott

Leírás

Mondj búcsút a másolásnak és készíts teljesen egyedi, saját alkotásokat!

❌ 1. tévhit: Ha az élethű ábrázolás elsajátítása a cél, fölösleges absztrakttal foglalkozni.
❌ 2. tévhit: Az absztraktnak semmi köze az “igazi” művészethez.
❌ 3. tévhit: Az egyéni alkotói stílus nem csiszolható, az vagy van, vagy nincs.

~~~

Neked, aki érdeklődsz az absztrakt iránt, talán nem is újdonság, hogy az absztrakt ábrázolás bizony nem csupán színes vonalak és foltok találomra elhelyezett halmaza.

Ennél mind a tartalmát, mind a technikáját tekintve sokkal mélyebb és sokrétűbb, rengeteg különböző lehetőséget rejt, az ezekben való elmerülés pedig egy rendkívül izgalmas kaland!

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú workshopjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket.

Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz, és teljesen egyedi festményeket készítesz. (A kettő ugyanis nem zárja ki egymást. :-))

~~~

A “Strukturált tájkép” absztrakt workshopon mindenekelőtt megismerkedsz néhány alapvető dologgal az absztrakt tájképekkel kapcsolatban, így az absztrahálás, a színek és a kompozíció jelentőségével, majd egy rendkívül egyszerű, de nagyszerű strukturálási technikával (amelyhez semmilyen különleges eszközre nem lesz szükség) egy csillogó arany és ezüst effektekkel tarkított saját tájképet alkotunk együtt. A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap.

~~~

Jelen klub témája egy strukturált tájkép megfestése, az alábbi saját alkotásaim titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, és egy ehhez hasonlót készíthetsz velem párhuzamosan:

A félkész munka, amelyen már látszik a “lényeg”, a struktúrák és a metálos csillogás:

~~~
Időpont: 2023. május 13. szombat 10-kb.13 óráig
Helyszín: Dunakeszi, a Tina Rajztanodája alkotóműhelye ~ Németh László köz 11. 
Részvételi díj: 12.000 Ft

A klubnapra a VIP klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.