“A rétegezés titkai” élő online absztrakt klub vágatlan felvétele

9 500 Ft

“A rétegezés titkai” élő online klub vágatlan felvétele

Leírás

Neked, aki érdeklődsz az absztrakt iránt, talán nem is újdonság, hogy az absztrakt ábrázolás bizony nem csupán színes vonalak és foltok találomra elhelyezett halmaza.

Ennél mind a tartalmát, mind a technikáját tekintve sokkal mélyebb és sokrétűbb, rengeteg különböző lehetőséget rejt, az ezekben való elmerülés pedig egy rendkívül izgalmas kaland!

“A rétegezés titkai” című, korábbi élő online klub jelen vágatlan felvételén mindenek előtt megismerkedsz néhány alapvető dologgal az absztrakt rétegezési hatásokkal, technikákkal kapcsolatban, a színek és a kompozíció összehangolásával, fények-árnyékok és térhatás elérésével, majd különböző eszközökkel és technikákkal, elsősorban rétegek létrehozásával alkotjuk meg lépésről-lépésre együtt a vegyes technikás festményünket. A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap.

Szükséges eszközök:

Jelen klubfoglalkozáshoz szükség lesz elsősorban egy vastagabb papír alapra (2 db A4 300 g/m2 akvarellpapír vagy vastag rajzlap, karton), fehér alapozó festékre (Gesso vagy fehér akril), színes akril festékre (min. 2-3 szín a fehéren kívül), ollóra, papírragasztóra, ecsetekre, vékony hegyű fekete filctollra, vékony hegyű fehér zselés tollra, porpasztell krétára (pár szín elegendő), ezeken kívül jó, ha van színes ceruza, esetleg (nem elengedhetetlen) akvarellceruza, színes pitt kréta, bármilyen akvarellfesték.

A pontos eszközök listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

A foglalkozás témája:

Egy rétegezett festmény megalkotása kb. 20×20 méretben, az alábbi saját vegyes technikás alkotásom titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz, technikailag, stílusában és hangulatában ehhez hasonlót (de kompozícióban nem ugyanilyet!) készíthetünk együtt:

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban került megtartásra egy korábbi időpontban, ez annak a több, mint 2 órás, vágatlan felvétele egyben. Ehhez a videóhoz a jelentkezés és annak véglegesítése után e-mailben fogok hozzáférést adni, ezt saját időbeosztásod szerint tudod megnézni és a képet megfesteni. A felvételen végig látod a saját alkotásom elkészültét és párhuzamosan tudsz velem dolgozni, közben a videót természetesen igény szerint le is tudod állítani. A felvétel minősége élvezhető és jól követhető bármilyen eszközön, amin videó lejátszható, de mint Facebook élő adásból mentett anyag, így a felvétel nem HD minőségű, kisebb hangi és képi hibák előfordulhatnak, de ezek a követhetőséget és a végeredményt nem befolyásolják. Erre a látványra számíts a teljes képernyőn:

~
A program résztvevőinek munkáiból:

 

Az online klub vágatlan felvételének díja: 9.500 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom) 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.