“Struktúra tudatosan” absztrakt festőklub

13 000 Ft

Időpont:

2023. november 26. vasárnap 10-kb.14h, Dunakeszi

A vasárnapi workshopon megismerkedünk számtalan struktúraformázási lehetőséggel, majd ezek alapján készítheted el a saját, teljesen egyedi festményedet.

Elfogyott

Leírás

Ezen a hétvégén egy nagyon izgalmas területre kalandozunk el együtt: ezúttal a struktúrával ismerkedünk meg az absztrakt festészetben.

A két nap alatt megtanulunk

  • házilag struktúrpasztát készíteni,
  • azt az alapon megfelelően eloszlatni,
  • változatos struktúrákat készíteni,
  • ezt utánkezelni, alapozni, kreatívan megfesteni
  • és ezek segítségével a saját egyedi festményünket elkészíteni.

A vasárnapi workshopon megismerkedünk számtalan struktúraformázási lehetőséggel, majd ezek alapján készítheted el a saját, teljesen egyedi festményedet.

Külön figyelmet szentelünk az apró részleteknek és a minőségi kivitelezésnek. Megmutatom a legkülönbözőbb struktúraformázó eszközök lehetőségeit, így tesszük a képünket 3D hatásúvá. Ez a közös alkotásunk sem pusztán élvezetes időtöltés lesz, hanem ismét egy kiváló gyakorlat rengeteg fontos ismeret elsajátítására.

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez csoportos formában Dunakeszin, ahol megfigyelheted, én hogyan dolgozom és velem párhuzamosan tudsz alkotni.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a stílus alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

Időpont: 2023. november 26. vasárnap, 10-kb.14 óráig

Részvételi díj: 13.000 Ft

~
Eszközszükséglet:

Minden eszközt én biztosítok a helyszínen, ezek díját a program díja tartalmazza.

~

Jelen klubon akár az alábbiakhoz hasonló, saját forma- és színvilágú képet készíthetsz velem párhuzamosan:

(minta képek: Pinterest, Etsy)

Szombati alkalom, “Struktúra ösztönösen” absztrakt festőklub: https://kreativonismeret.hu/termek/struktura-tudatosan-absztrakt-festoklub/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.