“Struktúra ösztönösen” absztrakt festőklub

13 000 Ft

Időpont:

2022. november 25. szombat 10-kb.13h, Dunakeszi

A szombati workshopon némi önismereti, művészetterápiás gyakorlattal fűszerezve az ösztönös struktúra témájában merülünk el.

Elfogyott

Leírás

Ezen a hétvégén egy nagyon izgalmas területre kalandozunk el együtt: ezúttal a struktúrával ismerkedünk meg az absztrakt festészetben.

A két nap alatt megtanulunk

  • házilag struktúrpasztát készíteni,
  • azt az alapon megfelelően eloszlatni,
  • változatos struktúrákat készíteni,
  • ezt utánkezelni, alapozni, kreatívan megfesteni
  • és ezek segítségével a saját egyedi festményünket elkészíteni.

A szombati workshopon némi önismereti, művészetterápiás gyakorlattal fűszerezve az ösztönös struktúra témájában merülünk el. Egy, a saját belső világunkból érkező üzenetet örökítünk meg struktúrába ágyazva és utána ebből készítheted el a saját, teljesen egyedi festményedet.

Külön figyelmet szentelünk a struktúráknak, az apró részleteknek és a minőségi kivitelezésnek. Döntésed szerint a kezeddel, a tenyereddel, ujjaiddal is dolgozhatsz, vagy választhatsz a különböző eszközök közül (ezek használati lehetőségeit megmutatom), így tesszük a képünket 3D hatásúvá. Ez a közös alkotásunk sem pusztán élvezetes időtöltés lesz, hanem ismét egy kiváló gyakorlat rengeteg fontos ismeret elsajátítására.

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez csoportos formában Dunakeszin, ahol megfigyelheted, én hogyan dolgozom és velem párhuzamosan tudsz alkotni.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a stílus alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

Időpont: 2022. november 25. szombat, 10-kb.13 óráig

Részvételi díj: 13.000 Ft

~
Eszközszükséglet:

Minden eszközt én biztosítok a helyszínen, ezek díját a program díja tartalmazza.

~

Jelen klubon az alábbiakhoz hasonló, saját forma- és színvilágú képet készíthetsz velem párhuzamosan:

Szabó Sipos Barnabás és Mucsi Tina közös festménye

(képek: Pinterest, Etsy)

Vasárnapi folytatás, “Struktúra tudatosan” absztrakt festőklub: https://kreativonismeret.hu/termek/struktura-tudatosan-absztrakt-festoklub/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.