“Kávészünet, másképp” online absztrakt klubfoglalkozás

8 000 Ft

Időpont:

2022. október 9. 10-12 óráig / ONLINE premier adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a V.I.P. Klubkártya használható, kedvezményesen mindössze 1 alkalom kerül levonásra.

A programhoz jelentkezéskor kizárólag magánszemélyként tudsz csatlakozni, céges adatokra nem áll módomban számlát kiállítani, köszönöm a megértésedet!

Elfogyott

Leírás

Csodálod az egyedi, laza, látványos alkotásokat?

Szeretnél te is hasonlóakat készíteni, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

Szívesen megismerkednél új eszközökkel, trükkökkel, lehetőségekkel, technika-kombinációkkal?

~~~

Ezen az októberi “alkotó vasárnapunkon” ezzel az online programmal kezdek délelőtt, amelyhez bárhonnan könnyedén csatlakozni tudsz: egy olyan klubfoglalkozással, amelyen kávéval, kávézaccal és vegyes technikával fogunk együtt egy vászonképet megfesteni! 🙂

Ez a közös alkotásunk nem pusztán élvezetes időtöltés lesz, hanem ismét egy kiváló gyakorlat rengeteg fontos ismeret elsajátítására.

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez online formában, azaz egy előre rögzített, de premierként adott időpontban induló (így bármikor megállítható, visszapörgethető) videóban, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg az absztrakt alapjaival és – akár ilyen bohém, kávéval festős – lehetőségeivel is, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

A vasárnapi, két alkalomból álló (“Kávészünet, másképp”: délelőtt 10-12 óra és “Rendhagyó teadélután”: 13-15 óra) klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek.

~~~
Eszközszükséglet:

Jelen projekthez szükséged lesz egy kis méretű, legalább 20 x 20, max. 30 x 30 cm-es feszített vászonra vagy kartonra ragasztott vászon alapra. (Lehet téglalap alakú is.) Ezen kívül fekete és fehér, plusz 2-3 színű akril festékre (tetszőleges színek) és persze sűrűbb, erősebb lefőtt kávéra és a kávézaccra (filterből kiszedett is megfelelő), esetleg tejporra, színes ceruzára és egy-két ecsetre. A eszközök pontos listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy zárt csoporton belül, Youtube online adásban kerül megtartásra 2022. október 9. 10-12 óráig (ebből az idő nagy részében közös munka és utána virtuális véleményezés, segítségadás írásban). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető! Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a klub anyagát a lehető leghamarabb megosztom a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klubon az alábbi munkám elkészültét követheted figyelemmel és készítheted el ezzel párhuzamosan a saját alkotásodat:

Időpont: 2022. október 9. 10-12 óráig ONLINE premier adás felvételről és zárt tanulócsoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 8.000 Ft

A klubnapra a V.I.P. Klubkártya használható, kedvezményesen mindössze 1 alkalom kerül levonásra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.