6+1 VIP Klubkártya

48 000 Ft

A 6+1 alkalom azt jelenti, hogy 6-ot fizetsz (6 x 8000 Ft) és 7 foglalkozáson vehetsz részt, azaz egy 8000 forintos klubon vagy workshopon való részvételed ingyenes! Ez tehát egy közel 15%-os kedvezmény a Részedre törzsvendégként. A néha szintén megrendezésre kerülő, 1,5 alkalmasként elszámolt, 12-14.000 forintos programok pedig további kedvezményeket jelenthetnek. 🙂

A kártya 2 éven belül tetszőlegesen kiválasztott, pénteki és hétvégi klubfoglalkozásokon, workshopokon, online workshopokon tanulható le, nem szükséges minden alkalommal részt venni a klubokon.

A 6+1 alkalom letanulása után a kártya természetesen újabb 6+1 alkalomra igény szerint hasonló feltételekkel megújítható.

Kategória: Címke:

Leírás

Hogyan működik a kártya?

A kártya díja bruttó 6x 8000 forint, azaz 48.000 forint. Ezzel a +1, azaz a 7. alkalom, azaz egy 8000 forintos klubon vagy workshopon való részvételed ingyenes!

Ez tehát egy összesen közel 15%-os kedvezmény a Részedre, ha klubkártyás vagy. 

A klubkártyát megvásárlása után bármely Neked tetsző csoportos vagy ÉLŐ online klubra, workshopra beválthatod. Bármely programra való jelentkezéskor a “megjegyzés” rovatban egyszerűen tüntesd fel, hogy “klubkártya alkalom”. Utána az automatikusan kapott díjbekérőt tekintsd majd tárgytalannak, a helyed azonnal le van foglalva, egyéb tennivalód nincs is! Erről pedig egy visszaigazolást és egy nullás számlát fogsz kapni legkésőbb 5 munkanapon belül, benne a még felhasználható alkalmak számával.

Mely programokra érvényes pontosan a kártya?

2-4 órás alkotó klubok, workshopok vagy akár egész napos (3×2 vagy 2×3 órás) dupla-triplaklubok rendszeresen, havonta egy-két pénteki napon, napközben vagy hétvégi napokon kerülnek megrendezésre és online elérhető alkalmak is vannak! 

A programok témája változó, rendszeresen kapok a törzsvendégeimtől tippeket, kéréseket ezekre vonatkozóan: többnyire akvarellfestés (Akvarelltanoda© alkalmak), absztrakt festészet és az évek óta nagyon népszerű útinaplózás a leggyakoribbak.

De házon kívüli klubok is vannak: szoktunk kirándulni és közben útinaplózni pl. Szentendrén, Vácott, a Vácrátóti és a Budai arborétumokban, a Fóti Kastélyban, írószer-gyárlátogatunk Pomázon. Időnként pedig gyakoroljuk a grafitos rajzolást vagy art journal (művésznapló) és mixed media (vegyes technikás) alkotásokat készítünk. 

Folyamatosan, hetekkel-hónapokkal előre, időben küldöm az alkalmakra a meghívókat hírlevélben, ahonnan a linkek alól közvetlen és egyszerű a jelentkezés, de ezek felkerülnek a Facebookra is esemény formájában, így biztosan nem kerüli el a figyelmedet egyik alkalom sem.

A kártya “dobozos”, azaz előre rögzített és időkorlát nélkül feldolgozható online programokra NEM érvényes!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.