“Az akvarellfestés alapjai” – lényegretörő online programcsomag kezdőknek és újrakezdőknek

 A programcsomag részei és időpontok:

 • “Színkeverés az akvarellfestésben” online tanfolyam ~ bármikor elkezdhető, otthonról végezhető online tanfolyam, örökös hozzáféréssel (nem előfeltétele a csomagban szereplő további tanfolyamoknak)
 • “Dombok és hullámok” élő online akvarell workshop ~ 2020. szeptember 19. szombat, 10-14h / ÉLŐ online adás, a felvételt minden résztvevő megkapja későbbi használatra is
 • “Fák akvarellel” élő online akvarell workshop ~ 2020. október 17. szombat, 10-14h / ÉLŐ online adás, a felvételt minden résztvevő megkapja későbbi használatra is

A tanfolyamok egyesével is látogathatóak, nem csak a program részeként!

Mi ez a program pontosan? (röviden)

“Az akvarellfestés alapjai” lényegretörő ONLINE programcsomagban olyan online és élő online tanfolyamokat raktam össze Neked, amelyekből elsajátíthatod az akvarellfestés legfontosabb alapvető technikáit, az ecsetkezelést, az eszközök használatát.

A programokon az elsajátított technikákkal rögtön saját készítésű, akár falra is tehető alkotásokat fogsz festeni és a tanult technikákkal utána teljesen egyedi, önállóan készült műveket is tudsz majd festeni.

Mi mindent kapsz “Az akvarellfestés alapjai” lényegretörő programcsomagban? (részletesen)

A csomag első darabja, a “Színkeverés az akvarellfestésben” online tanfolyam Neked készült, ha

 • ha már festesz, gondot okoz számodra a színkeverés,
 • szeretnél rögtön néhány látványos alkotást készíteni,
 • szereted az egyértelmű és lényegretörő magyarázatokat,
 • a sok-sok gyakorlati segítséget,
 • és ha szeretnél ezentúl többféle színkeverési technikával egyszerűen, önállóan is akvarellképeket alkotni!  

A csomag második darabja is egy teljesen friss program, a “Dombok és hullámok” élő online workshopon absztrakt tájakat festünk, mégpedig alapvető ecsetkezelési és festési technikák elsajátításával. Megmutatom, hogy egyszerűsítsd a formákat, hogy azok mégis tájelemeket mutassanak, hogy milyen színeket használj mindehhez és milyen plusz technikák vannak az absztrakt tájképekhez, amelyeket utána más alkotásaidon is használni tudsz. Nem másolás lesz, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval dolgozhatsz az alapok megismerése után!  

A csomag záró alkalma is vadonatúj: a “Fák akvarellel” élő online workshopon ezúttal különböző fákat fogunk megörökíteni, mégpedig 3 teljesen eltérő technikával, hangulatban és stílusban, néha meghökkentő eszközökkel. Ismét nem másolás lesz, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval dolgozhatsz az alapok megismerése után. 

Miket festünk együtt?

Íme, többek közt ezeket a képeket (vagy ezekhez hasonlóakat, hiszen nem másolsz, hanem mindig a sajátodat készíted el) fogjuk együtt megfesteni a csomaghoz tartozó programokon:

Mit fogsz tudni az online programok elvégzése után?

 • Ismerni fogod a színek alapvető tulajdonságait,
 • az akvarellfesték és a víz kölcsönhatását,
 • a vízmennyiség fontosságát és alapvető használatát.
 • Tudni fogsz 5-6 féle színkeverési technikát, amelyekre eddig talán nem is gondoltál,
 • megismered a színek keverését, folyatását, összemosását, rétegezését,
 • tudatosítod a színek változásait az egyes keverési technikák során
 • Használni tudod nem csak a különböző formájú és méretű ecseteket, de
 • különleges eszközöket is.
 • És rögtön készítünk együtt több látványos kész alkotást is, amelyeket akár a faladra is tehetsz vagy ajándékba adhatsz! 🙂

“Az akvarellfestés alapjai” lényegretörő online  programcsomag kedvezményes díja (maximum 15 fő részére van hely):

MOST 2020. július 21-23. éjfélig történő jelentkezés esetén bruttó  33.000 Ft helyett csak 28.000 Ft

~

“Az akvarellfestés alapjai” lényegretörő online programcsomag részei – kattints a linkekre a további információkért vagy ha csak az egyik program érdekel:

"Az akvarellfestés alapjai" lényegretörő Kedvezményes online programcsomag

28 000 Ft

Jelentkezéshez ide kattints! >>>

(Alkalmanként 10-12 mp is lehet, amíg a termék betölt, köszönöm szépen a türelmedet!)

 

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)