“Dombok és hullámok” ÉLŐ ONLINE akvarell workshop / Akvarelltanoda©

11 000 Ft

Időpont:

2020. szeptember 19. SZOMBAT 10-14h / ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

 

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© új 4 órás programján ABSZTRAKT tájakat festünk, ezúttal akvarellel. Megmutatom, hogy egyszerűsítsd a formákat, hogy azok mégis tájelemeket mutassanak, hogy milyen színeket használj mindehhez és milyen plusz technikák vannak az absztrakt tájképekhez, amelyeket utána más alkotásaidon is használni tudsz. Ismét NEM másolás lesz, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval dolgozhatsz az alapok megismerése után!

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra szeptember 19. szombat 10-14 óráig (4 óra, ebből kb. 2,5 óra közös alkotás és egy-másfél óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen workshop témája “Dombok és hullámok” (avagy absztrakt tájképek), az alábbi alkotásom technikáját fogjuk elsajátítani és saját alkotásokon alkalmazni:

Időpont: 2020. szeptember 19. szombat 10-14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 3-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz nem szükséges.

A workshopok 2020 tavaszától nagyjából 3-6 hetes rendszerességgel kerülnek folyamatosan meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában és ritkábban csoportos formában. Amint újra lehetőség lesz gyakrabban személyes csoportokra, úgy azok pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy ritkán hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál kerülnek megtartásra. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.