“Vad hullámok” élő online akvarell workshop felvétele / Akvarelltanoda©

6 500 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© 1 óra 19 perces programján ezúttal a háborgó tenger hullámait, színeit és habjait örökítjük meg együtt.

A technika megismerése közben, velem párhuzamosan és azt követően is festhetsz saját színvilágú képeket a tanult módon, közösen 1 darab kb. A5-ös méretű képet festünk az online workshopon. Ahogyan nálam ez megszokott, NEM másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése után!

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték (ezúttal 3 fajta kék, fehér tempera vagy gouache, szilkés vagy tubusos) beszerzése. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Jelen workshop témája a “Vad hullámok”, az alábbi alkotásom technikáját mutatom be egy kb. A5 festményen, lépésről-lépésre:

 

Az 1 óra 19 perces élő online workshop felvétele, azaz az oktató videó díja: 6.500 Ft

Felhívom a figyelmedet, hogy az élő adások felvételei SD minőségűek, így kisebb kijelzőn (telefon, tablet) jobban követhetőek. Az élő adásban előforduló pixelesedést, homályos közvetítést, a Facebook élő adás adott minőségű elmentését sajnos nem tudom megakadályozni vagy korrigálni.

~

Az Akvarelltanoda© a már 13 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.