Útinaplózás Nagymaroson

8 000 Ft

2023. július 15. szombat, 14-18h
Helyszín: Nagymaros

A találkozó helyszínét a jelentkezőkkel pontosítjuk. A program tömegközelekedéssel, így Budapestről akár vonattal is könnyen elérhető.

Elfogyott

Leírás

Ezen a (remélhetőleg napfényes) júliusi szombaton a Dunakanyar egyik leghangulatosabb városkáját vesszük célba, hogy ismét együtt naplózzunk!

A téma ezúttal, amiről mesélni fogok Nektek és amit aztán feldolgozunk, gyakorlunk a bennünket körülvevő látvány alapján, az az épületek magasságának érzékeltetése lesz, és ezután idő függvényében szobrokat is megörökítünk majd, ezek anyagának, struktúrájának érzékeltetése lesz a másik témánk.

A bevezető után a naplózás az adott téma körül egyénileg történik, de jelen vagyok, hogy minden kérdésedre választ adjak, segítségedre legyek, amennyiben erre szükséged van.

Esős idő esetén a naplózáshoz keresünk egy fedett éttermet vagy kávézót, az itt történő esetleges fogyasztásodat kalkuláld bele a programba. (Nem esős idő esetén is uzsonnázhatunk, kávézhatunk együtt természetesen, eközben is tudunk naplózni. :-))

A program díja: 8000 Ft / A díj a közös útinaplózásra vonatkozik. A naplózás saját eszközökkel történik. Ezekről a jelentkezéskor pontos listát küldök, a beszerzés egyénileg történik. Étel-ital fogyasztása saját döntés és igény szerint, ennek költségét a részvételi díj nem tartalmazza.

Max. 10 fő részvételével indul a foglalkozás.
Érkezés a helyszínre: egyénileg autóval vagy tömegközlekedéssel, elsősorban vonattal. A találkozó könnyen megközelíthető pontos helyszínét előzetesen egyeztetjük.

~

Kezdő vagy az útinaplózásban és szívesen beleásnád magad jobban a témába, ráadásul kedvezménnyel? Akkor ez neked szól, ide kattints! >>> 2×2 Útinaplós csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.