“Több, mint absztrakt” ~ 4 alkalmas alkotóműhely

44 000 Ft

Időpontok:

2022. november 4-11-18-25. (pénteki napokon, 10-13 óráig)

Helyszín:

Dunakeszi, Németh László köz 11. (Tina Rajztanodája alkotóműhelye)

Koránkelő kedvezménnyel most október 15. éjfélig 10% előnnyel, azaz mindössze 39.600 forintos díjért tudsz jelentkezni.

Elfogyott

Leírás

MONDJ BÚCSÚT A MÁSOLÁSNAK ÉS KÉSZÍTS MINDIG TELJESEN EGYEDI, SAJÁT ALKOTÁSOKAT!

Az absztrakt ábrázolás nem csupán színes vonalak és foltok találomra elhelyezett halmaza. Ennél mind a tartalmát, mind a technikáját tekintve sokkal mélyebb és sokrétűbb, rengeteg különböző lehetőséget rejt, az ezekben való elmerülés pedig egy rendkívül izgalmas kaland. Ezen a programon ezt szeretném megmutatni Neked.

DE HOGYHOGY “TÖBB, MINT ABSZTRAKT”?

A tanítványaim az elmúlt években sokszor meséltek nekem arról, hogy amikor otthon nekiülnek alkotni, sokszor valahogy nincs igazán témájuk, valódi ihletük, nem tudnak nekikezdeni…

És a vége legtöbbször az, hogy valaki másnak az alkotását lemásolják.

Ami nem baj, hiszen ebből is sokat lehet tanulni, ám ehhez hozzászokva nehéz letérni a mások által “kitaposott ösvényről”, kilépni a komfortzónából és alkotóként, művészként magunkra találni.

Sajnos nehéz a saját stílusunkra rátalálni úgy, ha megszoktuk, hogy mindig valaki más vonásait, színeit próbáljuk utánozni.

NOS, ENNEK MOSTANTÓL VÉGRE VÉGE!

Az absztrakt stílusokkal és technikákkal, lehetőségekkel, szabályokkal és szabálytalanságokkal való ismerkedés ezen a programon cél, de egyben út és eszköz is lesz a számunkra.

Eszköz ahhoz,

  • hogy megismerd a különböző alkotó technikákat, médiumokat, eszközöket és ezek együttes használatát,
  • hogy ezentúl bármikor legyen ihleted, témád és eszközöd az alkotáshoz,
  • hogy magabiztosabban és ellazultabban alkoss,
  • hogy igazán saját és egyedi alkotásokat hozz létre, és
  • hogy végre megtaláld a saját stílusodat!

HOL ÉS MIKOR LESZ?

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (Tina Rajztanodája alkotóműhelye)

Időpontok: 2019. november 4-11-18-25. (pénteki napokon, 10-13 óráig)

A 4 alkalom egy foglalkozás-sorozatnak számít, külön egyes alkalmakon a részvétel nem lehetséges.

NEM TUDSZ PÉNTEKENKÉNT A DUNAKESZI CSOPORTBA JÁRNI? A megoldás az ONLINE ALKOTÓMŰHELY >>> https://kreativonismeret.hu/termek/tobb-mint-absztrakt-online/ 

MI TÖRTÉNIK MAJD, MIT FOGUNK CSINÁLNI?

Ehhez hasonló saját inspirációs vázlatot is fogsz készíteni, amellyel aztán tovább dolgozunk…

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, otthonos hangulatban várlak.

“Több, mint absztrakt” alkotóműhely alkalmain lépésről-lépésre bemutatom Neked az absztrakt legfőbb alapjait, így – többek közt – az absztrahálás lehetőségeit, eszközeit és technikáit, a vegyes technika és a rétegezés trükkjeit, a kompozíciók szabályait, a színek és formák használatának titkait.

Ám ennél sokkal tovább is megyünk: megmutatom, miből és hogyan nyerhetsz témát, ihletet, hogyan mozgósíthatod a belső erőforrásaidat, érzéseidet egy igazán kifejező és egyedi végeredmény érdekében.

Emellett neves kortárs alkotók képeit is tanulmányozzuk és merítünk a műveikből, rögtön saját magunkon átszűrve és teljesen egyedi módon használva a kompozíciós, szín- és eszközhasználati technikáikat (de semmiképpen sem másolva őket vagy az alkotásaikat).

Minden alkalommal több alkotást is készítünk, ehhez feladattól függően előzetesen vagy közben lépésről-lépésre minden technikai segítséget megadok, utólag pedig megbeszéljük, közösen szemrevételezzük a készült műveket.

MENNYIBE KERÜL?

A program teljes díja a 4 alkalomra összesen bruttó 44.000 forint. Azaz egy alkalom díja eszközökkel csak 11.000 forint. A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. Szükség esetén kétszeri részletfizetés lehetséges, legkésőbb november 4-ig.

Koránkelő kedvezménnyel most október 15. éjfélig 10% előnnyel, azaz a 4 alkalomra most összesen mindössze 39.600 forintos díjért tudsz jelentkezni.

A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

MEDDIG LEHET JELENTKEZNI VAGY CSATLAKOZNI?

Az induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2022 novemberében max. 8 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

Amennyiben a program külső körülmények vagy vis maior (pl. katasztrófahelyzet) miatt kényszerűségből meghiúsul, a csoporttal egyeztetve új időpontot jelölünk ki vagy saját döntésed szerint természetesen lehetőség van az online program elvégzésére is.

A PROGRAM VÉGÉRE…

… magabiztosságot nyersz ahhoz, hogy saját stílusú alkotásokat hozz létre és mindig lesz ihleted, témád ahhoz, hogy ezt meg is valósítsd. Szabadabban, bátrabban, lazábban és belefeledkezve leszel képes rajzolni, festeni, az elképzeléseidet a választott eszközökkel megvalósítani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.