“Strukturált tájkép” élő online absztrakt klub

11 000 Ft

Időpont:

2021. február 27. szombat 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)
Most január 10-ig történő jelentkezés esetén bevezető, mindössze 7000 forintos áron!

Elfogyott

Leírás

Mondj búcsút a másolásnak és készíts teljesen egyedi, saját alkotásokat!

❌ 1. tévhit: Ha az élethű ábrázolás elsajátítása a cél, fölösleges absztrakttal foglalkozni.
❌ 2. tévhit: Az absztraktnak semmi köze az “igazi” művészethez.
❌ 3. tévhit: Az egyéni alkotói stílus nem csiszolható, az vagy van, vagy nincs.
~~~

Neked, aki érdeklődsz az absztrakt iránt, talán nem is újdonság, hogy az absztrakt ábrázolás bizony nem csupán színes vonalak és foltok találomra elhelyezett halmaza. 🙂

Ennél mind a tartalmát, mind a technikáját tekintve sokkal mélyebb és sokrétűbb, rengeteg különböző lehetőséget rejt, az ezekben való elmerülés pedig egy rendkívül izgalmas kaland!

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú klubjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket… Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz. (A kettő ugyanis nem zárja ki egymást. :-))

A klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek!

~~~
A “Strukturált tájkép” című élő online absztrakt klubfoglalkozás a tervezett, absztrakt témájú klubsorozat legelső darabja.
A workshop jellegű foglalkozáson mindenekelőtt megismerkedsz néhány alapvető dologgal az absztrakt tájképekkel kapcsolatban, így az absztrahálás, a színek és a kompozíció jelentőségével, majd “magas felütéssel” egy rendkívül egyszerű, de nagyszerű strukturálási technikával (amelyhez semmilyen különleges eszközre nem lesz szükség) egy saját tájképet alkotunk együtt.
A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.
~~~

FONTOS, hogy az ONLINE klubokra az elvárt végeredmény érdekében érdemes otthonra minőségi alapeszközöket, így – az adott témától függően – feszített, kasírozott vásznat, vastagabb (min. 250 g/m2) akvarellpapírt, művészi minőségű akrilfestéket, többféle vastagságú ecsetet beszerezni. Ezen felül az online klubokon általában minden, a háztartásban is megtalálható anyagokkal, például maradék papírokkal, textillel, hétköznapi alapanyagokkal, egyszerű eszközökkel dolgozunk.

A pontos eszközök listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. február 27. szombat 10-kb.14 óráig (4 óra, ebből kb. 2-2,5 óra közös munka és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klub témája egy strukturált tájkép megalkotása, az alábbi, “Szélcsend” című, saját vegyes technikás alkotásom titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz és ehhez hasonlót készíthetsz velem párhuzamosan:

Időpont: 2021. február 27. szombat 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 11.000 Ft

Bevezető ár január 10-ig: 7000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.