2 in 1: Sajdik kiállításlátogatás és útinaplózás Vácott

8 000 Ft

2023. július 14. péntek, 14-18h
Helyszín: Vác belvárosa

A találkozó helyszínét a jelentkezőkkel pontosítjuk. A program tömegközelekedéssel, így Budapestről akár busszal vagy vonattal is könnyen elérhető.

Elfogyott

Leírás

Ezen a nyári pénteken Vác gyönyörű belvárosába látogatunk el együtt.

A sétánkat a helyi Sajdik Ferenc Gyűjteménynél kezdjük, ahol megcsodálhatod a Kossuth-díjas magyar grafikus és karikaturista számtalan eredeti munkáját és inspirációt meríthetsz belőlük a délutánunk hátralevő részére.

Ezután útinaplózásba fogunk: a kezdőknek segítséget adok az első lépésekhez, haladóknak pedig a gyakorláshoz, a továbblépéshez. Elsődleges témáinkat ezen a délutánon elsősorban a Főtér környékén keressük majd, épületeket örökíthetsz meg, haladók pedig a perspektívát gyakorolhatják.

A bevezető után a naplózás az adott téma körül egyénileg történik, de jelen vagyok, hogy minden kérdésedre választ adjak, segítségedre legyek, amennyiben erre szükséged van.

Esős idő esetén a naplózáshoz keresünk egy fedett éttermet vagy kávézót, az itt történő esetleges fogyasztásodat kalkuláld bele a programba. (Nem esős idő esetén is uzsonnázhatunk, kávézhatunk együtt természetesen, eközben is tudunk naplózni. :-))

Részvételi díj: 8000 Ft / A díj a Sajdik kiállítás belépőjét tartalmazza, a naplózás saját eszközökkel történik. Ezekről a jelentkezéskor pontos listát küldök, a beszerzés egyénileg történik. Étel-ital fogyasztása saját döntés és igény szerint, ennek költségét a részvételi díj nem tartalmazza.

Max. 10 fő részvételével indul csoport.

~

Kezdő vagy az útinaplózásban és szívesen beleásnád magad jobban a témába, ráadásul kedvezménnyel? Akkor ez neked szól, ide kattints! >>> 2×2 Útinaplós csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.