“Nyár a lugasban” ÉLŐ ONLINE akvarell workshop (Akvarelltanoda© foglalkozás)

11 000 Ft

Időpont, helyszín:

2020. május 17. vasárnap 10-14. ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

 

Elfogyott

Leírás

~ Teljesen KEZDŐKNEK is! ~

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra május 17. vasárnap 10-14 óráig. A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

A májusi akvarell workshop témája “Nyár a lugasban”. Ezen az alkalmon egyszerű, de nagyszerű technikákkal építünk fel egy látványos, nyári hangulatú festményt. Ezek alapján ezt követően akár otthon is tudsz majd hasonló témában fotóról vagy akár a valóság után festeni.

Az minta alkotásom:

 

Időpont: 2020. május 17. vasárnap 10-14 óráig

“Helyszín”: egy Facebook titkos, zárt csoport csak ennek a programnak, ahová a regisztrációd véglegesítése után hozzáférést kapsz.

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Max. 20 fő részvételével indul a foglalkozás.

~~~

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

Ajánlott saját minőségi eszközökkel dolgozni, erről a foglalkozást megelőzően időben információkat küldök.

A workshopok 2020 tavaszától tervezetten elsősorban tavasszal és ősszel kerülnek majd folyamatosan meghirdetésre, egyelőre nagyjából 4-6 hetes rendszerességgel, pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.