“Misztikus repedések” absztrakt festő workshop

13 000 Ft

Időpont:

2024. április 13. szombat 10-kb.13h, Dunakeszi

Ezen a szombaton egy nagyon izgalmas területre kalandozunk el együtt: ezúttal a repedező struktúrával ismerkedünk meg az absztrakt festészetben.

Elfogyott

Leírás

Ezen a szombaton egy nagyon izgalmas területre kalandozunk el együtt: ezúttal a repedező struktúrával ismerkedünk meg az absztrakt festészetben.

Megtanulunk

  • repedő struktúrpasztát készíteni házilag (drága folyadékok nélkül),
  • azt az alapon megfelelően eloszlatni,
  • változatos struktúrákat készíteni,
  • ezt alapozni, kreatívan megfesteni
  • és ezek segítségével a saját egyedi festményünket elkészíteni.

Ezen a szombati workshopon a repesztett struktúra témájában merülünk el. Megmutatom, miből és hogyan készül az ehhez szükséges struktúrpaszta, ezt hogyan “repesztjük”, hogyan utánkezeljük, és utána ezek alapján készítheted el a saját, teljesen egyedi 24×24 cm-es festményedet.

Külön figyelmet szentelünk a struktúráknak, az apró részleteknek és a minőségi kivitelezésnek. Döntésed szerint a kezeddel, a tenyereddel, ujjaiddal is dolgozhatsz, vagy választhatsz a különböző eszközök közül (ezek használati lehetőségeit megmutatom), így tesszük a képünket 3D hatásúvá. Ez a közös alkotásunk sem pusztán élvezetes időtöltés lesz, hanem ismét egy kiváló gyakorlat rengeteg fontos ismeret elsajátítására.

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez csoportos formában Dunakeszin, ahol megfigyelheted, én hogyan dolgozom és velem párhuzamosan tudsz alkotni.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a stílus alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi alkotást készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

Időpont: 2024. április 13. szombat, 10-kb.13 óráig

Részvételi díj: 13.000 Ft

~
Eszközszükséglet:

Minden eszközt én biztosítok a helyszínen, ezek díját a program díja tartalmazza.

~

Jelen klubon az alábbi képrészletekhez hasonló effektusokat érhetünk el, amelyekkel saját forma- és színvilágú képet készíthetsz velem párhuzamosan:

(képek: Pinterest, Etsy)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.