“Kollázs vászonra” vegyes technikás workshop

13 000 Ft

Ezen a szeptemberi workshopon egy 20×20 cm-es vászon alapra dolgozunk vegyes technikával, elsősorban kollázstechnikával, akrilfestékkel, és pasztellkrétával. Így egy saját tervezésű, teljesen egyedi vászonképpel térhetsz majd haza.

Időpont:

2023. szeptember 23. szombat 10-kb.13h, Dunakeszi

Elfogyott

Leírás

Ezen a szeptemberi workshopon egy 20×20 cm-es vászon alapra dolgozunk vegyes technikával, elsősorban kollázstechnikával, akrilfestékkel, és pasztellkrétával. Így egy saját tervezésű, teljesen egyedi vászonképpel térhetsz majd haza, amelyen olyan színeket, papírkollázs alapot és akár csillogó effektusokat is használhatsz a bemutatóm alapján, amelyek hozzád a legközelebb állnak, neked a legjobban tetszenek vagy/és legjobban mutat majd abban az enteriőrben, ahová a képet szánod.

A “Kollázs vászonra” workshopon megismertetlek többek között

  • a kép stílusához alkalmazható kollázsolás alapjaival és lehetőségeivel,
  • egy nagyszerű képalkotó folyamattal, lépésről-lépésre, amit később egyedül is használni tudsz,
  • a különböző eszközök megfelelő sorrendjével és kombinációival (kollázs, akril, pasztell, ceruza, …),
  • minél változatosabb, izgalmasabb részletek titkaival,
  • … és persze mindennel, ami közben szóba kerül vagy amiről kérdeztek! 🙂
~~~

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő csoportos formában Dunakeszin, a műtermemben, ahol megfigyelheted, én hogyan dolgozom és velem párhuzamosan tudsz alkotni.

KEZDŐKNEK kiváló alkalom ez, hogy gyakorlatban ismerkedjenek meg a kollázs és vegyes technikás alkotás alapjaival, szabályaival és lehetőségeivel, és rögtön egy látványos, egyedi képet készítsenek.

HALADÓKNAK pedig egy újabb lehetőség arra, hogy további technikákat, lehetőségeket próbáljanak ki, tapasztaljanak meg, fejlődjenek, gyakoroljanak, mélyítsék az eddigi tudásukat.

~
Eszközszükséglet:

Minden eszközt én biztosítok a helyszínen, ezek díját a program díja tartalmazza.

~

Jelen klubon egy, az alábbiakhoz hasonló, saját forma- és színvilágú képet készíthetsz velem párhuzamosan (az első saját munkám, a többit az idei Tina Alkotótábora résztvevői készítették):

Időpont: 2023. szeptember 23. szombat 10-kb.13 óráig

Részvételi díj: 13.000 Ft

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.