“Kaliforniai álom” pénteki akvarell workshop (Akvarelltanoda© foglalkozás)

11 000 Ft

Időpont, helyszín:

2020. április 24. péntek, 10-14h
Dunakeszi

 

Elfogyott

Leírás

Az áprilisi akvarell workshop témája “Kaliforniai álom”, ahol ezúttal egy izgalmas amerikai stílussal ismertetlek meg. Mesélek majd a stílus keletkezéséről és jellegzetességeiről, például hogy titok elsősorban a papírban és annak vizezési technikájában rejlik, emellett nagyon fontos az elkészítési fázisok betartása… és persze még sok egyébről. 🙂 Természetesen meg is mutatom, hogyan készül egy ilyen festmény. Az alkotásod születése közben is garantáltan sokat tanulsz majd és egy fantasztikus felfedezőút lesz a kép elkészítése!

Az alábbi alkotások technikáját fogjuk elsajátítani és saját alkotásokon alkalmazni:

 

Időpont: 2020. április 24. péntek 10-14 óráig

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (Érkezés: egyénileg autóval vagy tömegközlekedéssel)

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Max. 8 fő részvételével indul a foglalkozás.

~~~

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

Papírt és kiegészítő eszközöket (paletta, papírtörlő, …) biztosítok, festéket és ecsetet adni ill. kölcsönözni tudok, de ajánlott saját minőségi eszközökkel dolgozni, erről a foglalkozást megelőzően időben információkat küldök.

A workshopok 2020 tavaszától tervezetten elsősorban tavasszal és ősszel kerülnek majd folyamatosan meghirdetésre, egyelőre nagyjából 4-6 hetes rendszerességgel, pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.