“Kaliforniai álom” ÉLŐ ONLINE akvarell workshop (Akvarelltanoda© foglalkozás)

11 000 Ft

Időpont, helyszín:

2020. április 26. vasárnap 10-14. ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

 

Elfogyott

Leírás

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra április 26. vasárnap 10-14 óráig. A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a szokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz nem szükséges.

A workshopok 2020 tavaszától egyelőre nagyjából 4-6 hetes rendszerességgel kerülnek folyamatosan meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában. Amint újra lehetőség lesz személyes csoportokra, újra pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Az április 26-i (10-14h) ONLINE akvarell workshop témája “Kaliforniai álom”, ahol ezúttal egy izgalmas amerikai stílussal ismertetlek meg. Mesélek majd a stílus keletkezéséről és jellegzetességeiről, például hogy titok elsősorban a papírban és annak vizezési technikájában rejlik, emellett nagyon fontos az elkészítési fázisok betartása… és persze még sok egyébről. 🙂 Természetesen meg is mutatom, hogyan készül egy ilyen festmény. Az alkotásod születése közben is garantáltan sokat tanulsz majd és egy fantasztikus felfedezőút lesz a kép elkészítése!

Az alábbi alkotások technikáját fogjuk elsajátítani és saját alkotásokon alkalmazni:

 

Időpont: 2020. április 26. vasárnap 10-14 óráig

“Helyszín”: egy Facebook titkos, zárt csoport csak ennek a programnak, ahová a regisztrációd véglegesítése után hozzáférést kapsz.

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Max. 20 fő részvételével indul a foglalkozás.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.