ÚJ IDŐPONT! / 2 in 1: ICO gyárlátogatás és szentendrei útinaplózás

8 000 Ft

Időpont, helyszín:

ÚJ IDŐPONT! 2023. augusztus 24. csütörtök 10-16h, Pomáz/Szentendre

Elfogyott

Leírás

A délelőtti órákban üzemlátogatást teszünk az ICO-nál Pomázon: megkukkantjuk, hol, miből és hogyan készülnek gyermekkorunk kedvenc filctollai, fellebben a fátyol néhány Nagy Titokról – és túlzás nélkül dúskálni fogunk az írószerek látványában. Aki szereti a “hogyan készül?”-típusú találkozásokat, annak ez egy tíz ujjat megnyalós program lesz.

Utána együtt átmegyünk Szentendrére és útinaplózni fogunk. Igény szerint közös ebéd, süti, kávé, közben és utána is további útinaplózás…

A témánk ezúttal elsősorban a Dunaparton hever majd: vizet, zöld lombokat rajzolunk és festünk, távolságot érzékeltetünk, ebben segítek akár teljesen kezdőknek és haladóknak is. A bevezető után a naplózás az adott téma körül egyénileg történik, de jelen vagyok, hogy minden kérdésedre választ adjak, segítségedre legyek, amennyiben erre szükséged van.

Részvételi díj: 8000 Ft / A díj az üzemlátogatásra és a közös útinaplózásra vonatkozik. A naplózás saját eszközökkel történik. Ezekről a jelentkezéskor pontos listát küldök, a beszerzés egyénileg történik. Étel-ital fogyasztása saját döntés és igény szerint, ennek költségét a részvételi díj nem tartalmazza.

Max. 10 fő részvételével indul a foglalkozás.
Érkezés a gyárhoz: egyénileg autóval javasolt, akár többen egy autóval összeszerveződve, Szentendrére is így megyünk majd át.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.