FestőFolyam

33 000 Ft

Amikor festünk, akkor az alkotás folyamatának megélése és az ezzel kapcsolatos érzéseink tudatos megtapasztalása sokkal fontosabb, mint a végeredmény.

FestőFolyam programsorozat éppen ezt célozza meg: maga az alkotás és ennek megélése van a középpontban, ami mindenféle előképzettség, rajztudás vagy különösebb tehetség nélkül is megtapasztalható.

FestőFolyam során lehetőséged nyílik a teljes önkifejezésre, a korlátok áthágására vagy akár az ezek ismerete nélküli alkotásra. Minden alkalommal kizárólag a véletlenszerű és választott inspirációk, valamint a pillanatnyi lelkiállapotod vezetnek.

Elfogyott

Leírás

FestőFolyam ~ 2023. február 3-10-17. (3 alkalom, péntekenként 10-14 óráig, a dunakeszi alkotóműhelyben)

~

Bizonyára ismerős neked is az az érzés, amikor szeretnél alkotni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá.
Amikor szeretnél felszabadultan festeni, de kellene egy kis iránymutatás, hogy merre indulj el.
Amikor már csak inspirációra és egy kis technikai segítségre volna szükséged…

~~~

A FestőFolyam programsorozaton maga az alkotás, ennek folyamata és megélése van a középpontban, ami mindenféle előképzettség, rajztudás vagy különösebb tehetség nélkül is megtapasztalható.

FestőFolyam során lehetőséged nyílik a teljes önkifejezésre, a korlátok áthágására vagy akár az ezek ismerete nélküli alkotásra. Minden alkalommal kizárólag a véletlenszerű és választott inspirációk, valamint a pillanatnyi lelkiállapotod vezetnek.

Én pedig jelen vagyok, hogy igényed szerint segítselek, inspiráljalak.

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (a Tina Rajztanodája alkotóműhelye)

Időpontok: 2023. február 3-10-17. (pénteki napokon, 10-14 óráig)

MI TÖRTÉNIK MAJD, MIT FOGUNK CSINÁLNI?

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, harmonikus hangulatban várlak, majd kiválasztod a saját tágas, kényelmesen “belakható” helyedet, amihez egy szék, saját asztal, egy fal-rész vászonnal és papírral, valamint számtalan alkotó alapanyag és eszköz tartozik.

A FestőFolyam minden alkalma előtt egy ráhangolódó, nyitó beszélgetést, meditációt tartunk, majd más-más inspirációt és választható inspirációs lehetőségeket is adok Neked, így például zenéket, önismereti és spirituális kártyákat, képeket, fotókat, amelyek egyértelműen megmutatják majd, amivel aznap dolgoznod érdemes.

Egy korábbi FestőFolyamon készült lélekalkotás

Az alkalmanként 4 órás alkotás közben a kapott előzetes inspirációk, impulzusok nyomán és a biztosított eszközök bármelyikével, flow állapotban, zavartalanul tudsz alkotni, megjeleníteni a képedben a pillanatnyi belső történéseidet, kialkotni az esetleges feszültséget vagy éppen ünnepelni a lelked örömeit – az alkotásod ennek nyomán teljesen személyes, Téged tükröz és Rólad szól, egyedi és megismételhetetlen alkotás lesz, amely mindig egyben tehermentesít is.

A 3 alkalommal készíthetsz 1, 2, vagy 3 különböző képet – lehetőséged van rá, hogy akár végig ugyanazon a művön dolgozz, de festhetsz több alkotást is, ez kizárólag Rajtad múlik.

A foglalkozás kis létszámú, a hely csendes, így lehetőséged van az elmélyült, koncentrált alkotásra, nem zavarjuk egymást. A programon elejétől a végéig jelen vagyok, kísérlek, igény szerint segítséget is nyújtok Neked.

MENNYIBE KERÜL?

A program teljes díja a 3 alkalomra összesen bruttó 33.000 forint.

A helyedet a program díjának előzetes befizetésével tudod biztosítani. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

MEDDIG LEHET JELENTKEZNI VAGY CSATLAKOZNI?

Az induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2023 februárjában max. 8 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, a 3 alkalom egy programnak számít, így utólagos csatlakozás egy-egy alkalomra NEM lehetséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.