“Fények az erdőben” ONLINE akvarell workshop (Akvarelltanoda© foglalkozás)

11 000 Ft

Időpont, helyszín:

2020. március 29. vasárnap ONLINE élő adás, Facebook zárt csoport (ehhez a jelentkezés után hozzáférést adok)

 

Elfogyott

Leírás

Az alábbi program a jelenlegi rendhagyó helyzetre tekintettel egy Facebook zárt csoportban, online élő adásban kerül megtartásra március 29. vasárnap 10 órától. Az adás felvételről utólag is megtekinthető.

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

Papírt és kiegészítő eszközöket (paletta, papírtörlő, …) biztosítok, festéket és ecsetet adni ill. kölcsönözni tudok, de ajánlott saját minőségi eszközökkel dolgozni, erről a foglalkozást megelőzően időben információkat küldök.

A workshopok 2020 tavaszától tervezetten elsősorban tavasszal és ősszel kerülnek majd folyamatosan meghirdetésre, egyelőre nagyjából 4-6 hetes rendszerességgel, pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Az első workshop témája “Fények az erdőben”, az alábbi alkotások technikáját fogjuk elsajátítani és saját alkotásokon alkalmazni:

Időpont: 2020. március 29. vasárnap ONLINE élő adás, Facebook zárt csoport (ehhez a jelentkezés után hozzáférést adok)

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.