“Fák akvarellel” csoportos akvarell workshop / Akvarelltanoda©, Pénteki Klub

11 000 Ft

Időpont:

2020. október 16. péntek 10-14h

Helyszín:

Dunakeszi, Németh László köz 11. (Tina Alkotóműhelye)

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© vadonatúj 4 órás programján ezúttal különböző FÁKAT fogunk megörökíteni, mégpedig 3 teljesen eltérő technikával, hangulatban és stílusban! Ismét NEM másolás lesz, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval dolgozhatsz az alapok megismerése után.

Jelen workshop témája “Fák akvarellel”, az alábbi alkotásaim technikáját fogjuk elsajátítani lépésről-lépésre és saját alkotásokon alkalmazni:

Időpont: 2020. október 16. péntek 10-14 óráig, helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (Tina Alkotóműhelye)

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 3-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz nem szükséges.

A workshopok 2020 tavaszától nagyjából 3-6 hetes rendszerességgel kerülnek folyamatosan meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában és ritkábban csoportos formában. Amint újra lehetőség lesz gyakrabban személyes csoportokra, úgy azok pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy ritkán hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál kerülnek megtartásra. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.