Csillogó felületek színesben / klasszikus rajzklub

11 000 Ft

2023. november 19. vasárnap 10-14h, Dunakeszi

KEZDŐKNEK, haladóknak is!

A vasárnapi klubfoglalkozás témája a “Csillogó felületek színesben”, ahol ismét pasztellal festünk, ezúttal sötét alapra és a “színes fények”, reflexiók érzékeltetésével törekszünk az élethű végeredményre. Amennyiben a célod az élethű ábrázolás gyakorlása egy ihletett, nyugodt, művészi környezetben, úgy sok szeretettel várlak!

Elfogyott

Leírás

Ezen a hétvégén ismét a klasszikus rajzolás felé fordulunk: ezúttal szénnel és pasztellkrétával fogunk dolgozni és a csillogó felületek minél élethűbb megörökítését célozzuk meg.

Csendéleteken, hétköznapi tárgyak megrajzolásán keresztül kerülünk majd közelebb többek közt a

  • egy kompozíció kidolgozásához,
  • a fény-árnyék ábrázolásához,
  • a távolságok érzékeltetéséhez,
  • a színek megfelelő alkalmazásához,
  • vagy az egyes felületek (textil, fém, …) megjelenítéséhez.

A vasárnapi klubfoglalkozás témája a “Csillogó felületek színesben”, ahol ismét porpasztellal festünk, ezúttal sötét alapra és a “színes fények”, reflexiók érzékeltetésével törekszünk az élethű végeredményre.

Az alábbi alkotásokhoz jellegében hasonló ábrázolásra fogunk törekedni, saját berendezésű és kompozíciójú, csillogó felületű tárgyakból összerakott csendélettel (képek forrása: Pinterest):

Amennyiben a célod az élethű ábrázolás gyakorlása egy ihletett, nyugodt, művészi környezetben, úgy sok szeretettel várlak!

Mikor lesz?

2023. november 19. vasárnap 10-14h

Hol leszünk?

A Tina Rajztanodája alkotóműhelyében: Dunakeszi, Németh László köz 11. Budapestről a Nyugatiból háztól-házig 30 perc, a vonatok hétvégén is fél óránként járnak.

Hogyan zajlik egy alkalom?

A dunakeszi alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, oldott hangulatban várlak. 10 órától 14 óráig fogunk alkotni, kisebb szünetekkel.

Először megbeszéljük a megörökítendő csendéletet részeiben és egészében is, segítséget adok a technikához és a kompozícióhoz, majd a megrajzolás és kidolgozás során végig jelen leszek, hogy igény szerint mentoráljalak a folyamatban.

Mennyibe kerül?

A 4 órás program díja 11.000 forint. 

A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik, esetleges különleges előkészületekről a visszaigazolásból tájékozódhatsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.