Botanikai útinaplózás a Füvészkertben

7 500 Ft

Időpont, helyszín:

2019. szeptember 20. péntek 10-kb.14h, 1083 Budapest Illés u. 25.

Elfogyott

Leírás

Ezúttal Budapest egyik legszebb és legnevesebb botanikus kertjét vesszük célba, ahol elsősorban botanikai témájú útinaplós alkotásokat készítünk. A program elején egy új technikát, kihívást mutatok, amit rögtön alkalmazhatsz útinaplózás közben.

Rossz idő esetén a kert melletti Magyar Természettudományi Múzeumban fogunk rajzolni, téma és kihívás egy itteni B terv szerint. ?

Amit a szabadtéri útinaplós alkalmakról tudni érdemes:

A találkozó és instrukciók után mindenki szétszéledhet a területen és szabadon alkothat – bár ilyenkor igyekszem mindenkit “meglátogatni” útinaplózás közben, ez a terület nagysága miatt sajnos nem mindig lehetséges. Ha mégis, akkor ott vagyok, jelen vagyok, kérés és igény esetén segítek, mentorállak, de ezeken az alkalmakon kéretlenül soha nem szólok bele az elmélyült alkotásodba.

Az alkalom végén közösen meg szoktuk nézni mindenkinek a művét és ilyenkor is lehet tőlem kérdezni, véleményt kérni a kész alkotásodról, segítséget, tippeket kérni a legközelebbi hasonló munkához!

Fontos, hogy a szabadtéri klub nem tanfolyam, nem zajlik oktatás, csak a fentiek szerint, kérésre és igény alapján, a lehetőségekhez mérten egyéni mentorálás.

Részvételi díj: 7500 Ft (belépőjeggyel és fotósjeggyel együtt). A tervezett időtartam alatt esetleges rossz időjárás miatt mindkét helyszín meglátogatása esetén a plusz belépődíj +1600 Ft.

Pénteki Klubkártya használható (1 alkalom).

Max. 15 fő részvételével indul a foglalkozás.

Érkezés a helyszínre: 9.50-10.00 között, egyénileg autóval vagy tömegközlekedéssel.

Bővebb információ a meghirdetett pénteki klubfoglalkozásokról itt.

Pénteki klub

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.