“Absztrakt pitypangok” élő online akvarell workshop FELVÉTELE / Akvarelltanoda©

9 500 Ft

Az “Absztrakt pitypangok” című élő online akvarell workshop vágatlan felvétele

 

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© e programján egy egyszerűnek tűnő, mégis trükkös akvarell technikát sajátíthatsz el és látványos képeket festhetsz a segítségével. Ismét NEM másolásról van szó, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval dolgozhatsz az alapok megismerése után.

Jelen workshop témája “Absztrakt pitypangok”, az alábbi festményeim technikáját mutatom be neked lépésről-lépésre, ami alapján velem együtt festhetsz meg egy vagy több hasonló, saját képet:

       

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban került megtartásra egy korábbi időpontban, ez annak a közel 2 órás, vágatlan felvétele egyben. Ehhez a videóhoz a jelentkezés és annak véglegesítése után e-mailben fogok hozzáférést adni, ezt saját időbeosztásod szerint tudod megnézni és a képet megfesteni. A felvételen végig látod a saját alkotásom elkészültét és párhuzamosan tudsz velem dolgozni, közben a videót természetesen igény szerint le is tudod állítani. A felvétel minősége élvezhető és jól követhető bármilyen eszközön, amin videó lejátszható, de mint Facebook élő adásból mentett anyag, így a felvétel nem HD minőségű, kisebb hangi és képi hibák előfordulhatnak, de ezek a követhetőséget és a végeredményt nem befolyásolják. Erre a látványra számíts a teljes képernyőn:

A program felvételének díja: 9500 Ft

~~~

Az Akvarelltanoda© az idén már 12 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló programsorozata. Az elsősorban online, néha személyes workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

Néhány workshopnak közkívánatra elérhetővé tettem a felvételét, ez az egyik ezek közül.

A workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, többnyire A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

A workshopok havi 1-2 alkalommal meghirdetésre, jelenleg elsősorban ÉLŐ online formában. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.