“Absztrakt hóvirágok” ÉLŐ ONLINE akvarell workshop / Akvarelltanoda©

11 000 Ft

Időpont:

2021. február 21. vasárnap 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

FIGYELEM! A workshop programja megegyezik a február 20-i “pótkarácsonyi” duplaklub akvarell programjával.

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© vadonatúj 3,5-4 órás programján a tavasz hírnökét, a hóvirágot örökítjük meg laza, játékos, látványos képi világú képeken. A technika megismerése közben, velem párhuzamosan és azt követően is festhetsz saját színvilágú képeket a tanult módon. Ahogyan nálam ez megszokott, NEM másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése után.

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, festék (2-3 szín, szilkés vagy tubusos) beszerzése. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. február 21. vasárnap 10-kb.14 óráig (4 óra, ebből kb. 2-2,5 óra közös alkotás és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen workshop témája az “Absztrakt hóvirágok”, az alábbi alkotásaim technikáját fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz és ezekhez hasonlót alkothatsz velem párhuzamosan:

 

Időpont: 2021. február 21. vasárnap 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 3-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz nem szükséges.

A workshopok 2020 tavaszától kerülnek folyamatosan, havi 1-2 alkalommal meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában és ritkábban csoportos formában. Amint újra lehetőség lesz gyakrabban személyes csoportokra, úgy azok pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy ritkán hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál kerülnek megtartásra. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.