Tündérliget Alkotócsoport

Szeretnél havonta egyszer néhány órát elmélyülten alkotni?

Kipróbálni új technikákat és inspirációkat?

És egy derűs, támogató csapattal megosztani ezt az élményt?

~

2018 januárjában ÚJRA indul! 🙂

Tündérliget Alkotócsoport néven 10 alkalmas önismereti alkotócsoport indul immáron kilencedik alkalommal:

1 hely felszabadult!

Havi 1 szombat délután 14.30-kb. 18 óráig Budapesten (VII. ker. Károly krt. 3/A)

Első időpontok: január 13. február 17. március 24. április 21. 14.30-kb. 18 óráig / A további időpontokat folyamatosan megbeszéljük ill. jelezni fogom!

Várólistára érdemes a betelt csoportok esetén is jelentkezni, mert szinte minden csoportban előfordulnak halasztások, idő előtti vis maior visszamondások. Ez esetben a jelentkezési lapra írd rá kérlek a megjegyzésbe, hogy “várólista” és előleg befizetés nem szükséges természetesen, köszönöm!

Mi történik majd, mit fogunk csinálni?

A program egyszerre nyújt lélekemelő, stresszoldó élményeket és rajztechnikai megtapasztalásokat.

A találkozások alkalmával 4 órában egyéb művészeti ágak inspirációira készítünk alkotásokat. A lehető legkülönfélébb technikákkal fogunk lélek-alkotni, így készítünk majd kollázsokat, montázsokat, rajzokat és festményeket, dolgozunk majd – többek közt – a színes ceruza és akvarell mellett pasztellal, tussal, sőt, agyagozni is fogunk! A kész műveket közösen mindig megcsodáljuk és megbeszéljük a hatásukat a szemlélőkre.

Így az alkotásokkal végigkövetjük és dokumentáljuk majdnem egy egész évünket, legalábbis annak legnagyobb részét, 10 hónapon keresztül (július-augusztusban nyári szünettel).

Milyen témákat dolgozunk fel 2018 januárjától?

Az életünk egyes szakaszait fogjuk sorra venni és változatos eszközökkel, egészen a fogantatás Csodájától az életed jelen pillanatáig és kialkotjuk magunkból az eddigi életünk egyes szakaszainak örömeit és bánatait. Lezárjuk, ami nyitva maradt, elengedjük, amire már nincs szükségünk, hogy legyen végre helye az Újnak.

Az alkalmakat irodalmi művek kapcsolódó ikonikus figuráival, mesehősökkel, archetípusokkal, szimbólumokkal való munkával tarkítjuk majd. Többszörösen kapcsolódunk a belső gyermekünkkel, ismét relaxálunk, meditálunk, festünk, rajzolunk, izgalmas önismereti, rajzelemzési gyakorlatokat végzünk, használunk sokféle önismereti kártyát az alkotási feladatokhoz – talán az eddigi legszínesebb, legváltozatosabb “évad” vár ránk! 🙂

A fenti alkalmak kreatív megélése és tudatos lekövetése erősen stresszoldó hatású, egyensúlyba hoz bennünket, harmonizálja az egyéni belső világunkat és ezáltal a bennünket körülvevő világot és az életünk egészét is. (Erre szoktuk mondani, hogy végre “együtt úszunk az árral” vagy  hogy “jókor vagyunk jó helyen”. :-))

AJÁNDÉK!

butterflysurpriseA program különlegessége a honi művészetterápiában eddig ismeretlen kreatív napló (művésznapló vagy art journal) bevonása is a folyamatba: az első alkalommal minden új résztvevő egy teljesen egyedi, kézi készítésű naplót választ magának, amely a program során megtelik az alkalmakon és otthon készült munkákkal, végigkísérve a résztvevő majd’ egész évét és dokumentálva annak legfőbb történéseit!

De azért persze nem csak a naplóba fogunk alkotni… 🙂

Hol leszünk?

A csoport alkalmai Budapest szívében lesznek, a VII.ker. Károly krt. 3/A alatt (a Belvárosi Színház épületében).

Mikor lesz a program?

may_calendar2-150x200

~ Havi 1 szombat délután 14.30-kb. 18 óráig Budapesten (VII. ker. Károly krt. 3/A) / Első időpontok: január 13. február 17. március 24. április 21. 14.30-kb. 18 óráig

A további időpontokat folyamatosan megbeszéljük ill. jelezni fogom!

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 10 alkalomra összesen bruttó 60.000 forint. Azaz egy alkalom díja 6000, így egy óra díja csak 1500 forint eszközökkel együtt.

Ebből 20.000 forint a jelentkezéskor fizetendő, ezzel biztosítod a helyedet a programra, a fennmaradó díj egy összegben pedig a legelső alkalommal, a kezdéskor esedékes. Részletfizetés igény szerint lehetséges.

Egy összegű befizetés esetén az első alkalom ingyenes, tehát a program teljes díja csak 54.000 forint!

A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik, a kreatív napló pedig ajándék! 🙂

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

1apocketwatchgfairy005bAz induló csoport zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2018 januárjában max. 8 fővel indul a program.

Jelentkezésre a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

ITT JELENTKEZZ! >>>

Email*
Név*
Számlázási név és cím (kötelező!):*
Befizetés:*
Egyéb kérés vagy megjegyzés (pl. dátumokra vonatkozóan, stb.)
A jelentkezési feltételeket (jelentkezési lap alatt) elfogadom.*


Jelentkezési feltételek:

Megrendelésed után automatikus visszajelzést küldünk, amelyben elküldjük a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése az előleg vagy a részvételi díj befizetésével történik. A befizetési határidő a jelentkezésedtől számított 8 nap, ennek hiányában a helyedet további figyelmeztetés nélkül másnak adhatom át. A helyfoglalás visszaigazolását a számlával a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

Amennyiben a befizetett programot mégsem kezded meg, úgy a befizetett előleg/díj visszatérítésére vagy letanulására nincs lehetőség. A 10 alkalmas foglalkozás-sorozat egy programnak minősül, így egy-egy alkalommal történő meg nem jelenés esetén visszatérítés nem jár.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *