BETELT! FestőFolyam ~ 2019. november 8-15-22. (3 alkalom)

Amikor festünk, akkor az alkotás folyamatának megélése és az ezzel kapcsolatos érzéseink tudatos megtapasztalása sokkal fontosabb, mint a végeredmény.

A FestőFolyam programsorozat éppen ezt célozza meg: maga az alkotás és ennek megélése van a középpontban, ami mindenféle előképzettség, rajztudás vagy különösebb tehetség nélkül is megtapasztalható.

A FestőFolyam során lehetőséged nyílik a teljes önkifejezésre, a korlátok áthágására vagy akár az ezek ismerete nélküli alkotásra. Minden alkalommal kizárólag a véletlenszerű és választott inspirációk, valamint a pillanatnyi lelkiállapotod vezetnek.

~

~ A program betelt, várólistára érdemes jelentkezni lemondások esetére, ez néha előfordul! A jelentkezési lapon megjegyzésbe írd be, hogy “várólista”, helyfoglaló befizetés nem szükséges, részvételi lehetőség esetén jelezni fogunk. ~

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (Tina Rajztanodája alkotóműhelye)

Időpontok: 2019. november 8-15-22. (pénteki napokon, 10-13 óráig)

A 3 alkalom egy foglalkozás-sorozatnak számít, külön egyes alkalmakon a részvétel nem lehetséges.

~ Jelentkezés a lap alján! ~

Mi történik majd, mit fogunk csinálni?

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, harmonikus hangulatban várlak, majd kiválasztod a saját tágas, kényelmesen “belakható” helyedet, amihez egy szék, saját asztal, egy fal-rész vászonnal és papírral, valamint számtalan alkotó alapanyag és eszköz tartozik.

A FestőFolyam minden alkalma előtt egy ráhangolódó, nyitó beszélgetést, meditációt tartunk, majd más-más inspirációt és választható inspirációs lehetőségeket is adok Neked, így például zenéket, önismereti és spirituális kártyákat, képeket, fotókat, amelyek egyértelműen megmutatják majd, amivel aznap dolgoznod érdemes.

Az alkalmanként 3 órás alkotás közben a kapott előzetes inspirációk, impulzusok nyomán és a biztosított eszközök bármelyikével, flow állapotban, zavartalanul tudsz alkotni, megjeleníteni a képedben a pillanatnyi belső történéseidet, kialkotni az esetleges feszültséget vagy éppen ünnepelni a lelked örömeit – az alkotásod ennek nyomán teljesen személyes, Téged tükröz és Rólad szól, egyedi és megismételhetetlen alkotás lesz, amely mindig egyben tehermentesít is.

A 3 alkalommal készítetsz 1, 2 vagy 3 különböző képet – lehetőséged van rá, hogy akár végig ugyanazon a művön dolgozz, de festhetsz több alkotást is, ez kizárólag Rajtad múlik.

A foglalkozás kis létszámú, a hely csendes, így lehetőséged van az elmélyült, koncentrált alkotásra, nem zavarjuk egymást. A programon elejétől a végéig jelen vagyok, kísérlek, igény szerint technikai mentorálást és lelki segítséget is nyújtok Neked.

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 3 alkalomra összesen bruttó 24.000 forint. Azaz egy alkalom díja 8000 ft. A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. Szükség esetén kétszeri részletfizetés lehetséges. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

1apocketwatchgfairy005bAz induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2019 novemberében max. 8 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Számlázási név és cím (kötelező!):*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Egyéb kérdés, kérés vagy megjegyzés:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek. (A programra nemleges válasz esetén is jelentkezhetsz, kérésedet tiszteletben tartjuk!)*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..