“A 4 elemmel a CÉLOM felé” ~ Tündérliget Alkotócsoport, 2019. január-február (4 alkalom)

Legközelebb egy kivételes kirándulást teszünk, mégpedig eddig soha nem próbált formában: erőteljesen elindulunk az aktuális SAJÁT CÉLUNK felé, a mindent feltáró alkotás, önismereti rajzgyakorlatok, segítő kártyák és a NÉGY ELEM rendkívüli erejének segítségével.

~

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 5.

Időpontok: 2019. január 11. 18. 25. február 1. (pénteki napokon, 10-14 óráig)

BETELT – DE még nem mindenki véglegesítette a jelentkezését, javaslom, hogy feltétlenül jelentkezz várólistára!

~ Jelentkezés a lap alján! ~

Mi történik majd, mit fogunk csinálni?

A 4 hónapon át tartó program elsődleges célja, hogy “a hozott csomagodat kibontsd”.

Az első alkalommal az aktuális problémát egy CÉLLÁ alakítjuk át, majd végig mindenki a saját céljával dolgozik és elindul a megvalósítás irányába!

A találkozások alkalmával 4 órában rajzolunk és festünk, emellett pedig intenzíven hasznosítjuk a legfrissebb segítő módszerek eszközeit is, így önismereti kártyákat, rajzos gyakorlatokat, rajzteszteket is alkalmazni fogunk a minél erőteljesebb és teljesebb eredmény, a célunk elérésének az érdekében. A lehető legkülönfélébb technikákkal fogunk lélek-alkotni, így készítünk majd kollázsokat, montázsokat, rajzokat és festményeket, dolgozunk majd – többek közt – a színes ceruza és akvarell mellett pasztellal is.

De hogy jön ide a 4 elem?

kép: Four elements / frecklefaced29 / Deviantart

A sikerhez vezető úton nagy szükségünk van az egyensúly megtartására és így a létező világot alkotó elemek által képviselt minőségek megfelelő időben és helyen való alkalmazására.

Alkotásainkban a négy elem megjelenése és egy-egy elem előnyben részesítése vagy elutasítása, így a bennünk levő érzelmek, rugalmasság és alkalmazkodás (víz elem), az indulat, hangulat, szenvedély, aktivitás, akarat (tűz elem), a mozgékonyság és könnyedség (levegő elem), végül az állandóság, megbízhatóság, kitartás, megkapaszkodás, biztonságérzet (föld elem) arányait, egyik vagy másik hiányát vagy életünkön való eluralkodását jelzi.

A természet elemeivel történő kapcsolatfelvétel az alkotófolyamaton keresztül lehetőséget teremt arra, hogy azok jelenlétét és arányát magunkban is felismerjük és tudatosítsuk. Ezt követheti a tudatos korrekció.

A fenti alkalmak kreatív megélése és tudatos lekövetése erősen stresszoldó hatású, egyensúlyba hoz bennünket, harmonizálja az egyéni belső világunkat és ezáltal a bennünket körülvevő világot és az életünk egészét is. Így pedig az aktuális célunk elérése is jelentősen könnyebb feladattá válik.

Hol leszünk?

A csoport alkalmai ezúttal Dunakeszin, a Tina Alkotóműhelyében lesznek (Németh László köz 5.).

may_calendar2-150x200Mikor lesz a program?

2019 január-februárjában 1 hónapon keresztül 4 pénteki napon, délelőtt 10-14 óráig.

Időpontok: január 11. 18. 25., február 1.

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 4 alkalomra összesen bruttó 32.000 forint. Azaz egy alkalom díja 8000, így egy óra díja csak 2000 forint eszközökkel együtt.

Ebből 50%, azaz 16.000 forint a jelentkezéskor fizetendő, ezzel biztosítod a helyedet a programra, a fennmaradó díj egy összegben pedig a legelső alkalommal, a kezdéskor esedékes. További részletfizetés igény szerint lehetséges!

A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

1apocketwatchgfairy005bAz induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2019 januárjában max. 10 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

ITT JELENTKEZZ! >>>

Adatkezelési tájékoztató: http://kreativonismeret.hu/wp-content/uploads/2018/05/adatkezeles.pdf
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): http://kreativonismeret.hu/aszf/
Alulírott, az alábbi, az Adatkezelési Tájékoztatóra vonatkozó checkbox pipálásával – az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján – tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név*
Számlázási név és cím (kötelező!):*
Telefonszám (ha az e-mail nem működne):*
Egyéb kérdés, kérés vagy megjegyzés:
Megismertem és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatót*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-et*
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a programokon, így rólam is fotók készülhetnek, amelyek a kreativonismeret.hu honlapra, közösségi oldalakra felkerülhetnek. (A programra nemleges válasz esetén is jelentkezhetsz, kérésedet tiszteletben tartjuk!)*


Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános Szerződési Feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a részvételi díj ill. foglaló befizetésével történik. A választott program díjának ill. a programcsomag előlegének befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 5.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..