“télből a nyárba” (tündérliget alkotócsoport) ~ művészetterápiás jellegű, önismereti és kreatív alkotó foglalkozás-sorozat

2022. január-június (6 alkalom)

Tündérliget Alkotócsoport Rólad szól.

Itt minden alkalommal szavak nélkül fejezheted ki Magad.

Színekkel, formákkal, korlátok nélkül.

A foglalkozásokon az eszközök hatalmas tárházát biztosítom Neked: többek közt festékeket, krétákat, színes papírokat, agyagot, inspirációként pedig témától függően önismereti kártyák, zene, versek és relaxáció, meditáció szolgálnak az alkotáshoz.

Közben pedig végig az alkotás folyamatának megélése van a középpontban, ami mindenféle előképzettség, rajztudás vagy különösebb tehetség nélkül is megtapasztalható.

Én pedig végig jelen vagyok, hogy igényed szerint segítselek, inspiráljalak.

Miről szól a programsorozat?

Az alkotócsoport soron következő, Télből a nyárba című programján hat hónapon át rajzolunk, festünk majd együtt. Havi egy szombati alkalommal találkozunk.

A program során az évszakokat, hónapokat lekövetve, azokkal összehangolódva a sötétségből a világosba, a hidegből a melegbe, a nehézből a könnyű felé, a problémákból a megoldások felé tartunk majd.

Hozhatod “a saját csomagodat”, egy máris meglevő, saját megoldandó nehézséget, egy kérdést, amire szeretnél a kreatív alkotó folyamat során máshogyan ránézni és választ találni; vagy egyszerűen elindulhatsz, haladhatsz a hónapokkal, az évkörrel szinkronban és meg is várhatod, amíg a folyamat során felbukkan, majd értelmet és végül megoldást nyer egy aktuális problémád.

mi történik majd, mit fogunk csinálni?

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, harmonikus hangulatban várlak. A foglalkozás szigorúan kis létszámú, a hely csendes, így lehetőséged van az elmélyült, koncentrált alkotásra, nem zavarjuk egymást. 

Minden alkalom elején egy ráhangolódó, nyitó beszélgetést, relaxációt tartunk, majd az adott hónap energiára ráhangolódva különböző inspirációkkal dolgozunk, így például zenéket, verseket, történet-részleteket, önismereti és spirituális kártyákat, képeket, fotókat mutatok és adok Neked, amelyek egyértelműen megmutatják majd, amivel aznap dolgoznod érdemes.

A foglalkozásokon a kapott előzetes inspirációk, impulzusok nyomán és a biztosított eszközökkel, flow állapotban, zavartalanul tudsz alkotni, megjeleníteni a képedben a pillanatnyi belső történéseidet, kialkotni az esetleges feszültséget vagy éppen ünnepelni a lelked örömeit – az alkotásod ennek nyomán teljesen személyes, Téged tükröz és Rólad szól, egyedi és megismételhetetlen alkotás lesz, amely mindig egyben tehermentesít is.

Minden alkalom egy közös beszélgetéssel zárul, ahol van alkalmad kérdezni és mesélni is az elkészült munkáidról.

Hol és mikor lesz?

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11. (a Tina Rajztanodája műterme)

Időpontok: 2022. január-június (6 alkalom, havi egy szombaton, 10-14 óráig)

A 6 alkalom egy foglalkozás-sorozatnak számít, külön egyes alkalmakon a részvétel nem lehetséges.

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 6 alkalomra összesen bruttó 54.000 forint.

A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. Szükség esetén kizárólag kétszeri részletfizetés lehetséges. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

Az induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2022 januárjában max. 8 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

Jelentkezés a programra:

Festőfolyam

35 000 Ft

Jelentkezés és a programon való részvétel az Általános szerződési feltételek szerint, ezt itt találod: http://kreativonismeret.hu/aszf/

Megrendelésed után hamarosan visszajelzést küldök, valamint elküldöm a fizetési információkat. A helyfoglalás véglegesítése a foglaló befizetésével történik. A választott program díjának befizetési határideje a jelentkezéstől számított 8 nap, befizetés hiányában ezután törlünk a résztvevők listájáról. A helyfoglalás visszaigazolását és a számlát a befizetés után egy héten belül e-mailben küldjük.

A program bármilyen külső körülmény, katasztrófahelyzet, vírushelyzet mint akadály felmerülése esetén csupán elhalasztásra kerül, de nem marad el. Ez esetben együtt jelölünk ki új időpontot, a részvételi díj visszatérítésére így ez esetben sincs lehetőség.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A kormányrendelet 5. § a) pontja alapján amennyiben az elállási határidő (azaz 14 nap) lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte, úgy elállásra nincs lehetőség. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem! gombra való kattintással Mucsi Martina E.V.-val kötöd (2120 Dunakeszi, Németh László köz 11.)