“Vágjunk bele!” tematikus művészetterápiás foglalkozássorozat

40 000 Ft

Mindazoknak szánom ezt a 4 alkalmas alkotó programsorozatot, akik 2023 elejével szeretnék mielőbb maguk mögött hagyni a múltat (vagy annak egy részét) és behívni, beengedni, befogadni az új, friss, támogató, építő energiákat az életükbe!

A foglalkozásokon lényegretörő alkotó gyakorlatokkal haladunk majd az elengedés, majd a befogadás felé, számtalan technikát és eszközt bevetünk (akvarell, ceruza, szén, pasztell, olajpasztell, agyag…), kiegészítő eszközeink lesznek többek között a közkedvelt OH-kártyák, egyéb segítő kártyák, zenék, bevált és rendkívül hasznos rajzelemzési és önismereti gyakorlatok.

2023. január 6-13-20-27. (4 pénteki alkalom)

Elfogyott

Leírás

“Megtanulni élni nem más, mint megtanulni elengedni”

Buddha

Kinek szól a program?

Mindazoknak szánom ezt a 4 alkalmas alkotó programsorozatot, akik elhatározták, hogy 2023 elejével végérvényesen lezárják a múltjukat és mielőbb behívják, befogadják, megteremtik az új, friss, támogató, építő energiákat az életükben.

A foglalkozásokon heti egy lényegretörő, mégis kellően belefeledkező alkotó alkalommal ütemesen haladunk majd az elengedő, majd a befogadó alkotó gyakorlatokkal, számtalan technikát és eszközt bevetünk (akvarell, ceruza, szén, pasztell, olajpasztell, agyag…), kiegészítő eszközeink lesznek többek között a közkedvelt OH-kártyák, egyéb segítő kártyák, zenék, bevált és rendkívül hasznos rajzelemzési és önismereti gyakorlatok.

Mi történik majd, mit fogunk csinálni?

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, oldott hangulatban várlak. Minden alkalommal, a négy egymást követő pénteki napon 10 órától 13 óráig fogunk alkotni, kisebb szünetekkel.

Minden alkalom előtt egy ráhangolódó, nyitó beszélgetést és/vagy meditációt tartunk, majd megadom az aktuális témát, ehhez még zenét, önismereti és spirituális kártyákat, képeket, fotókat, amelyek a saját személyes élethelyzeted feldolgozásában segítenek és feltöltő alkotásra inspirálnak.

Az alkalmanként 3 órás alkotás közben a kapott előzetes inspirációk, impulzusok nyomán és a biztosított eszközök bármelyikével, flow állapotban, zavartalanul tudsz alkotni, megjeleníteni a képedben a pillanatnyi belső történéseidet, kialkotni az esetleges feszültséget vagy éppen ünnepelni a lelked örömeit – az alkotásod ennek nyomán teljesen személyes, Téged tükröz és Rólad szól, egyedi és megismételhetetlen alkotás lesz, amely mindig egyben tehermentesít is.

A foglalkozás kis létszámú, a hely csendes, így lehetőséged van az elmélyült, koncentrált alkotásra, nem zavarjuk egymást. A programon elejétől a végéig jelen vagyok, kísérlek, igény szerint segítséget is nyújtok Neked.

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 4 alkalomra összesen bruttó 40.000 forint. Azaz egy alkalom díja mindössze 10.000 ft, de a program csak egyben végezhető.

A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. Szükség esetén kétszeri részletfizetés lehetséges. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

Hol leszünk?

A Tina Rajztanodája alkotóműhelyében: Dunakeszi, Németh László köz 11.

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

Az induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2023 januárjában max. 8 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.