Leírás

És most érkezem végre a tájképek szerelmeseihez is újra! 🙂

Az Akvarelltanoda online workshopján egy ködös, misztikus, titkokat sejtető tájképet festünk meg együtt, lépésről-lépésre.

Ez a festmény egyfajta “kreatív átlépés” a télből a tavaszba: a fák még kopárak, a levegő hűvös, de a színek már azt mutatják, hogy valami szebb, burjánzóbb, élettel telibb időszak indul és ezzel a hátunk mögött hagyhatjuk a tél jeges kietlenségét. Ezt az érzést fogjuk megteremteni és megerősíteni ezzel a képpel, miközben ismét gyakorlunk már jól bevált, ismert akvarell technikát és persze tanulunk is pár újdonságot.

A workshopon a “Titkok kertje” a téma, és egy, az alábbiakhoz hasonló festményt fogsz festeni Te is, a saját színeiddel, velem párhuzamosan:

     

Ahogyan nálam ez megszokott, NEM egy az egyben másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése közben és után!

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték beszerzése. Az eszközök díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő. A kellékek pontos listáját a jelentkezés véglegesítése után, a visszaigazolásban fogom küldeni.

Az összesen kb. 2 óra 25 perces élő online workshop felvétele, azaz az oktató videó díja: 8.500 Ft

Felhívom a figyelmedet, hogy az élő adások felvételei SD minőségűek, így kisebb kijelzőn (telefon, tablet) jobban követhetőek. Az élő adásban előforduló pixelesedést, homályos közvetítést, a Facebook élő adás adott minőségű elmentését sajnos nem tudom megakadályozni vagy korrigálni.

~

Az Akvarelltanoda© a már 13 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.