Tina MINI Alkotótábora 2023

28 000 Ft

A nyári Tina Alkotótábora törzsgárdájának kérésére idén már ősszel is táborozunk: ezúttal művész- és útinaplózunk egy egész hétvégén keresztül!

2023. október 21-22. / (péntek-)szombat-vasárnap, 1 vagy 2 éj, Dunakeszi

A tábori részvételhez rajz- vagy festőtudás NEM szükséges!

Elfogyott

Leírás

A nyári Tina Alkotótábora törzsgárdájának kérésére idén már ősszel is táborozunk: ezúttal művész- és útinaplózunk egy egész hétvégén keresztül!
2023. október 21-22. / (péntek-)szombat-vasárnap, 1 vagy 2 éj, Dunakeszi

~~~

Ezúttal az őszi színekből, formákból, struktúrákból inspirálódunk majd. Ezek nyomán készítünk az alkotóműhelyben először közösen saját festésű papírokat, majd ezekkel különleges vegyes technikás képeket, és művésznaplót. Természetesen nem marad el a “kötelező” házon kívüli program, a közös útinaplózás sem.

A program:

A fakultatív (!) “nulladik napon”, azaz a pénteken délután érkezőkkel délután, este séta, közös megbeszélés szerint akár közös múzeumlátogatás, útinaplózás, az autóval 15-20 percnyire levő Szentendrén vagy Vácott, közös fakultatív vacsora egy étteremben.

kép: Stephen Haigh kollázsa – jól illusztrálja azt az egyik (!) stílust, amire törekedni fogunk ezen a napon

A tábor szombaton délelőtt 10 órától veszi kezdetét “hivatalosan” és ezen a napon gyakorlatilag egész nap tart. Délelőtt és délután is folyamatosan alkotunk majd (egy közös, fakultatívan éttermi ebédszünettel), akár késő estébe nyúlóan. Megtanulunk és alkalmazunk néhány technikát, különleges papírok megfestésével, saját színpaletta választással és színek keverésével teljesen egyedi képeket és naplóoldalakat készítünk. A napunk egy közös vacsorával zárul, a tervek szerint egy dunaparti étteremben (ezen a részvétel nem kötelező).

A második napon, vasárnap délelőtt a Dunaparton fogunk útinaplózni, témánk elsősorban az ősz természeti kincsei lesznek. Az útinaplózás teljesen kezdőknek és haladóknak is ajánlott, a közös bevezető után egyéni igény szerint mindenkinek a segítségére leszek! Kedvezőtlen időjárás esetén az alkotóműhelyben fotókról fogunk hasonló témában útinaplós gyakorlatokat készíteni. Vasárnap kora délután, egy újabb közös ebéddel zárjuk a tábort.

A részletes programot és információkat a jelentkezéskor a visszaigazolásban küldöm a résztvevőknek.

A tábori részvételhez rajz- vagy festőtudás NEM szükséges!

 

Mennyibe kerül?

A tábori részvétel díja bruttó 28.000 Ft.

A fenti díj a jelentkezéskor egy összegben, banki átutalással esedékes.

A fenti díj tartalmazza:

  • a “nulladik nap” délutánjának kiruccanását, fakultatív közös útinaplózását
  • az első nap délelőtti és délutáni (és akár késő estébe nyúló) művésznaplós foglalkozását, és a második nap délelőtti útinaplós foglalkozását,
  • a vegyes technikás, művésznaplós alkotásokhoz minden eszközt, alapanyagokat (mindenki a saját művésznaplóját, útinaplózáshoz is saját naplót és eszközöket hoz) és
  • korlátlan tea- és kávéfogyasztást a tábor ideje alatt

A díj nem tartalmazza:

  • a szállás díját
  • az étkezések díját
  • esetleges fakultatív múzeumbelépőket

Szállásra van szükséged?

Amennyiben több, mint fél órányi autós távolságról érkezel, úgy mindenképpen javaslom helyben a szállás foglalását szombat éjszakára. Amennyiben neked úgy kényelmesebb, természetesen akár már péntekről szombatra is.

Dunakeszin a Dunapart közelében, egy nagyon csendes, kertvárosi környezetben működik egy régi, békebeli villa épületében a Kikelet Panzió (https://kikelet.hu/), az alkotóműhelytől mindössze 5 percnyire van autóval (gyalog 20 perc séta). A hely tiszta, igényes, a Bookingon megnyílt az októberi foglalási lehetőség (de a honlapról is indítható foglalás), a tulajdonos tud az induló táborról. 4 fő összeszerveződése estén pl. a földszinti kétszobás apartman foglalása a legjobb ár-érték arányban.

Reggelijük sajnos nincs, de ez az épületben levő, a vendégek számára nyitott hűtős konyhában és a hangulatos étkezőben helyben önellátással kényelmesen megoldható.

Hogyan tudsz részt venni az alkotótáborban?

A “Tina MINI Alkotótábora 2023” max. 10 fő részvételével, korlátozott létszámmal indul.

Kérem, hogy amennyiben megszólítva érzed magad, úgy az alábbi “Kosárba rakom” gomb megnyomásával és a jelentkezési lap pontos kitöltésével foglald le a helyedet a tábori csoportban!

A “megjegyzés” rovatban tudsz kérdezni, egyéb igényt megjelölni, ezeket igyekszem figyelembe venni.

A jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével elfogadod az itt szereplő jelentkezési feltételeket. A helyfoglalás a jelentkezés után a részvételi díj befizetésével történik. A részvételi foglalónak minősül. A befizetett foglaló a nagyon korlátozott létszám miatt meg nem jelenés esetén semmilyen körülmények között nem jár vissza. Lemondás: a részvételi díj befizetése után visszatérítés nem lehetséges. A részvétel ugyanerre a táborra természetesen másik résztvevőre szabadon átruházható, a részvétel átruházása, eladása a jelentkező dolga és felelőssége. A szállásdíj kifizetésére SZÉP kártya használata lehetséges. ÁSZF: https://kreativonismeret.hu/aszf/

Katasztrófahelyzet vagy egyéb törvényi korlátozások esetén a tábornak új időpontot jelölünk ki, a befizetett díj határidő nélkül letanulható.

A táborba kizárólag a 18. életévüket betöltött, felnőtt résztvevőket tudok fogadni, akik saját maguk jelentkeznek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.