Akció!

“Téli tájkép csomag” ÉLŐ ONLINE akvarell workshopok / Akvarelltanoda©

16 000 Ft

Az Akvarelltanoda© KÉT vadonatúj évzáró workshopja, egyetlen KEDVEZMÉNYES csomagban!

Időpont:

2020. november 28. szombat 10-12h és december 5. szombat 10-14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

 

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© KÉT vadonatúj évzáró workshopja, egyetlen KEDVEZMÉNYES csomagban!

A november 28-i 2-2,5 órás workshopon szó szerint néhány mozdulattal és ecset használata nélkül (vagy minimális kiegészítő használatával), más eszközökkel festünk laza, könnyed, absztrakt tájképeket. A technika megismerése közben, velem párhuzamosan és azt követően is festhetsz saját színvilágú képeket a tanult módon. Ahogyan nálam ez megszokott, ismét NEM másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval dolgozhatsz az alapok megismerése után.

A december 5-i, ünnepi hangulatú 4 órás workshopon piros házikókat festünk különböző téli tájakban, hóesésben, vörösen izzó vagy távolba vesző fák előtt. Megmutatom a kép festésének menetét, a részei megrajzolásának, precíz kifestésének, rétegezésének sorrendjét, hogy a kívánt hangulatot és képi világot érd el Te is. A képek elkészíthetőek A4, A3 és képeslap méretben is, a tanult technikákkal további karácsonyi képeslapokat tudsz készíteni később egyedül is, saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése után.

Az programok egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerülnek megtartásra november 28. 10-12 óráig és december 5. szombat 10-14 óráig (ebből kb. fele idő közös alkotás és utána utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen workshopokon az alábbi alkotásaim technikáját fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz és ezekhez hasonlót alkothatsz velem párhuzamosan:

Időpont: 2020.november 28. szombat 10-12 óráig és december 5. szombat 10-14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 16.000 Ft / 2 alkalom (azaz 2000 Ft / 11% kedvezmény abból, mintha külön vennél részt rajtuk)

A klubnapra a Pénteki Klubkártya használható (összesen 2,5 alkalom)!

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán induló, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 3-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz nem szükséges.

A workshopok 2020 tavaszától kerülnek folyamatosan, havi 1-2 alkalommal meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában és ritkábban csoportos formában. Amint újra lehetőség lesz gyakrabban személyes csoportokra, úgy azok pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy ritkán hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál kerülnek megtartásra. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.