“Tavaszból a nyárba” művészetterápiás foglalkozássorozat

36 000 Ft

Egy igazi nyárüdvözlő programra invitállak erre a 3 pénteki alkalomra.

Mindazoknak szánom ezt az alkotó programsorozatot, akik szeretnének a tavasz(i fáradság)ból a nyári örömökbe egy energikus, kirobbanó, színekben tobzódó, igazán feltöltő átmenetet.

~

2024. május 3-10-17. péntekenként 10-14h, Dunakeszi

1 készleten

"A legnagyobb télben jöttem rá, hogy legyőzhetetlen bennem a nyár." ~ Albert Camus

~~~

Miről és kinek szól a program?

Egy vadonatúj, igazi nyárüdvözlő programra invitállak erre a 3 pénteki alkalomra.

Mindazoknak szánom ezt az alkotó programsorozatot, akik szeretnének a tavasz(i fáradság)ból a nyári örömökbe egy energikus, kirobbanó, színekben tobzódó, igazán feltöltő átmenetet.

A foglalkozásokon a heti egyszeri négyórás alkotó foglalkozáson számtalan technikát és eszközt bevetünk (többnyire akvarell, ceruza, pasztell, montázstechnika, ritkábban szén, olajpasztell, agyag…), kiegészítő eszközeink lesznek többek között a közkedvelt OH-kártyák, egyéb segítő kártyák, zenék, bevált és rendkívül hasznos rajzelemzési és önismereti gyakorlatok.

Mi történik majd, mit fogunk csinálni?

Az alkotóműhelyben találkozunk 9:45 után, itt kávéval, teával, oldott hangulatban várlak. Minden alkalommal, a négy egymást követő pénteki napon 10 órától 14 óráig fogunk alkotni, kisebb szünetekkel.

Minden alkalom előtt egy ráhangolódó, nyitó beszélgetést és/vagy meditációt tartunk, majd megadom az aktuális témát, ehhez még zenét, önismereti és spirituális kártyákat, képeket, fotókat, amelyek a saját személyes élethelyzeted feldolgozásában segítenek és feltöltő alkotásra inspirálnak.

Az alkalmanként 4 órás alkotás közben a kapott előzetes inspirációk, impulzusok nyomán és a biztosított eszközök bármelyikével, flow állapotban, zavartalanul tudsz alkotni, megjeleníteni a képedben a pillanatnyi belső történéseidet, kialkotni az esetleges feszültséget vagy éppen ünnepelni a lelked örömeit – az alkotásod ennek nyomán teljesen személyes, Téged tükröz és Rólad szól, egyedi és megismételhetetlen alkotás lesz, amely mindig egyben tehermentesít is.

A foglalkozás kis létszámú, a hely csendes, így lehetőséged van az elmélyült, koncentrált alkotásra, nem zavarjuk egymást. A programon elejétől a végéig jelen vagyok, kísérlek, igény szerint segítséget is nyújtok Neked.

Mennyibe kerül?

A program teljes díja a 3 alkalomra összesen bruttó 36.000 forint.

A program díjának előzetes befizetésével biztosítod a helyedet. Szükség esetén kétszeri részletfizetés lehetséges. A fenti díjban MINDEN, a tanfolyami alkalmakon szükséges eszköz és alapanyag benne foglaltatik.

Hol leszünk?

A Tina Rajztanodája alkotóműhelyében: Dunakeszi, Németh László köz 11.

Meddig lehet jelentkezni vagy csatlakozni?

Az induló csoport kis létszámú és zárt lesz. Ez azt jelenti, hogy máris lehet jelentkezni, a szabad helyek erejéig folyamatosan telik be a csoport és 2024 májusában max. 6 fővel indul a program!

Jelentkezésre kizárólag a szabad a helyek erejéig van mód, utólagos csatlakozás így NEM lehetséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.