“Sakura kétszer” ÉLŐ ONLINE akvarell workshop / Akvarelltanoda©

11 000 Ft

Időpont:

2022. április 30. 10-14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© tavaszi programján a laza, könnyed akvarell szerelmeseinek hozok technikákat. Az alkalmon 2 féle stílusú cseresznyevirág ág festményt készítünk együtt lépésről-lépésre, nagyjából A5 méretben. Utána a tanultakat te magad egyedül is alkalmazhatod további saját képekhez, képeslapokhoz vagy akár nagyobb méretű képekhez is.

Technikai részletek: az alkalmon gyakoroljuk a rétegezést, lazúrozást, a kalligrafikus ecsetvonásokat és kézmozdulatokat, az aprólékos, finom ecsetkezelést, a vékony ecset használatát.

Ahogyan nálam ez megszokott, NEM egy az egyben másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése után!

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték beszerzése. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő. A kellékek pontos listáját a jelentkezés véglegesítése után, a visszaigazolásban fogom küldeni.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2022. április 30. szombaton 10-14 óráig (4 óra, ebből kb. 2-2,5 óra közös alkotás és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti zárt Facebook csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen workshop témája a “Sakura kétszer”, az alábbi saját alkotásaim technikáját fogom megmutatni velem párhuzamosan készített, két kb. A5 méretű festményen, lépésről-lépésre:

Időpont: 2022. április 30. szombat 10-14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

~~~

Az Akvarelltanoda© az idén 12 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 3-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.