“Négy az egyben” élő online absztrakt klubfoglalkozás

12 000 Ft

Időpont:
2021. május 29. szombat 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú klubjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket… Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz. (A kettő ugyanis nem zárja ki egymást. :-))

A klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek!

~~~
A “Négy az egyben” című élő online klubfoglalkozás a tervezett, absztrakt témájú klubsorozat negyedik darabja, az eddigi legalaposabb, legkomplexebb közös munkánk lesz!
A workshop jellegű foglalkozáson egy min. A4-A3-as akvarellpapírra dolgozunk és rétegről-rétegre építünk fel a mintához hasonló, absztrakt, vegyes technikás képet – pontosabban rögtön négy festményt egyszerre.
A foglalkozás fókuszában a kompozíció, a különböző médiumokkal való rétegezés és a kisebb-nagyobb absztrakt díszítőelemek megismerése, létrehozásuk technikája és ezek kombinálása áll.
Ismét végig saját színvilággal és formavilággal tudsz dolgozni (a demonstrációm és javaslataim alapján)!
A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.
~~~

Szükséges eszközök:

Jelen klubfoglalkozáshoz szükség lesz elsősorban egy min. A4-A3-as akvarellpapírra. Ezen kívül akrilfestékre, akvarellfestékre és pasztellkrétákra, olajpasztell krétára, folyékony tintákra, stiftekre, ceruzákra, a festéshez ecsetekre, esetleg grafit ceruzára, radírra… Minél többféle médiumot érdemes használni, ami csak otthon megtalálható.

A pontos eszközök listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

FONTOS, hogy az online klubokra az elvárt végeredmény érdekében érdemes otthonra minőségi alapeszközöket, így – az adott témától függően! – feszített, kasírozott vásznat, vastagabb (min. 250 g/m2) akvarellpapírt, művészi minőségű akrilfestéket, többféle vastagságú ecsetet beszerezni. Ezen felül az online klubokon általában minden, a háztartásban is megtalálható anyagokkal, például maradék papírokkal, textillel, hétköznapi alapanyagokkal, egyszerű eszközökkel dolgozunk.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. május 29. szombaton 10-kb.14 óráig (ebből kb. 2-2,5 óra közös munka és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klub témája egy rétegezett festmény megalkotása min. A4-A3-as méretben, az alábbi saját vegyes technikás alkotásom titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz, technikailag, stílusában és hangulatában ehhez hasonlót készíthetünk együtt:

 

Időpont: 2021. május 29. szombat 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 12.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.