“Naplózzunk absztraktokat!” élő online workshop

11 000 Ft

Időpont:
2021. június 19. szombat 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú klubjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket… Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz. (A kettő ugyanis nem zárja ki egymást. :-))

A klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek és bármikor bekapcsolódhatsz!

~~~
A “Naplózzunk absztraktokat!” című élő online klubfoglalkozás a klubsorozat már ötödik, eddig talán legizgalmasabb darabja, amit Ti kértetek! 🙂
A workshop jellegű foglalkozáson saját művésznaplóba vagy útinaplóba (ennek hiányában egy A5-A4-es akvarellpapírra) dolgozunk és megosztom Veled is a kreatív naplózás titkait és trükkjeit, azokat, amelyeket én magam is használok és tippeket adok ahhoz, hogyan érdemes egy saját művésznaplót vezetned!
A foglalkozáson megtudhatod többek között, hogy
  • milyen füzeteket használhatsz a különböző technikákhoz,
  • hogyan érdemes nekikezdeni egy absztrakt alkotásnak a naplódban,
  • milyen eszközöket használhatsz hozzá,
  • milyen elemeket, mintákat, formákat, díszítőket alkalmazz és
  • hogyan érdemes kombinálni ezeket a látványos és harmonikus végeredményhez! 🙂

Több absztrakt naplóoldalt is készítünk együtt a foglalkozáson és megkapod a segítséget ahhoz, hogy a későbbiekben ezentúl már egyedül is tudj hasonlóakat készíteni, bármilyen méretben!

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.
~~~

Szükséges eszközök:

Jelen klubfoglalkozáshoz szükség lesz elsősorban egy min. 14×14 cm-es, inkább nagyobb (max. 30×30 cm) akvarell vagy rajzlap lapú füzetre vagy pár ív A5-A4-as akvarellpapírra. Ezen kívül akrilfestékre, akvarellfestékre és pasztellkrétákra, olajpasztell krétára, folyékony tintákra, stiftekre, ceruzákra, a festéshez ecsetekre, esetleg grafit ceruzára, radírra… Minél többféle médiumot érdemes összegyűjteni, ami csak otthon megtalálható.

A pontos eszközök listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. június 19. szombaton 10-kb.14 óráig (ebből kb. 2-2,5 óra közös munka és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen klub témája több vegyes technikás absztrakt naplóoldal (vagy A3-A4 méretű kép) megalkotása, az alábbi saját vegyes technikás alkotásaim titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz, technikailag, stílusában és hangulatában ezekhez hasonlóakat készíthetünk együtt:

        

Időpont: 2021. június 19. szombat 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.