“Májusi szellőrózsák” ÉLŐ ONLINE akvarell workshop / Akvarelltanoda©

12 000 Ft

Időpont:

2021. május 8. szombat 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© ismét egy vadonatúj, könnyed koranyári workshoppal érkezik: a 3,5-4 órás programon áttetsző, fehér szellőrózsákat festünk meg, színes háttér előtt.

Ezúttal külön hangsúlyt fektetünk a laza, áttetsző, könnyed hatás elérésének technikájára, a finom ecset- és festékkezelésre, a negatív festésre és a virágfejek formájának különböző szögből történő ábrázolására, a minél természetesebb végeredmény elérése érdekében.

A technika megismerése közben, velem párhuzamosan és azt követően is festhetsz saját színvilágú képeket a tanult módon, közösen 1 darab kb. A5-ös méretű képet festünk a workshopon. Ahogyan nálam ez megszokott, NEM másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése után!

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték (ezúttal javasolt színek az indigó és a májuszöld) beszerzése. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2021. május 8. szombaton 10-kb.14 óráig (ebből kb. 2 óra közös alkotás és utána utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti zárt Facebook csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop ideje alatt és azt követően is véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a workshop anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen workshop témája a “Májusi szellőrózsák”, az alábbi alkotásom technikáját fogom megmutatni egy velem párhuzamosan készített kb. A5 festményen, lépésről-lépésre:

   

Időpont: 2021. május 8. szombat 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 12.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

~~~

Az Akvarelltanoda© a 10 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 2-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

A workshopok általában havi egy alkalommal kerülnek meghirdetésre, jelenleg ÉLŐ online formában. Amint újra lehetőség lesz a személyes csoportokra, úgy azok pénteken délelőttönként Dunakeszin vagy ritkán hétvégente délelőttönként Budapesti helyszínen, a VII.kerületben az Astoriánál kerülnek megtartásra. A pontos témákért és időpontokért figyeld a hírleveleket (feliratkozás a https://kreativonismeret.hu főoldalán) és a Tina Rajztanodája Facebook oldalának eseményeit!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.