Kreatív könyvbemutató nap – délutáni workshop

Ft

Időpont: 2021. október 9. szombat, 14-16 óráig

Helyszín: Dunakeszi, Németh László köz 11.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Elfogyott

Leírás

2021. október 9-én “Az alkotó nő” című könyvem megjelenése alkalmából rendhagyó kreatív könyvbemutató napot tartok.

Ezen a napon szinte egész nap, 10-18 óráig az alkotóműhelyemben (Dunakeszi, Németh László köz 11.) nagyon sok szeretettel várok mindenkit, aki szeretne velem találkozni és dedikálással, bevezető kedvezménnyel szeretne hozzájutni egy (vagy több) példányhoz!

A műhelyben kávéval, teával, egy kis harapnivalóval várlak, kérlek, hogy itt jelentkezz, ha aznap bármikor ellátogatnál hozzám: https://forms.gle/XJpc3KvwiSemDrrz7

Kedvezményes előjegyzés a könyvre, a leggyorsabbaknak AJÁNDÉKKAL szintén ITT >>> https://forms.gle/XJpc3KvwiSemDrrz7

A fenti napon plusz bónuszként egy délelőtti és egy délutáni ingyenes alkotó workshopot is tartok a könyvhöz kapcsolódóan, amelyre korlátozott számú résztvevőt (max. 2×10 főt) tudok fogadni.

A 14-16 óráig tartó délutáni meglepetés-workshopra itt tudsz jelentkezni, tarts velem (újra), ismerkedjünk meg, merítkezz meg velem az alkotás örömteli világában, sok szeretettel látlak!

FONTOS: A jelentkezés után automatikus díjbekérőt kapsz majd 0 forintról, ez jelzi, hogy a helyed biztosított, további teendőd nincs. Az alkalmon minden szükséges eszközt én biztosítok, előtte egy emlékeztetőt fogok küldeni. Amennyiben az alkalmon bármilyen okból mégsem tudsz részt venni, kérem, hogy időben jelezd nekem a tina@kreativonismeret.hu címen, hogy másnak lehetőséget adjunk a csatlakozásra, köszönöm!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.