“Kőrakás” online Akvarelltanoda© workshop

8 000 Ft

Időpont:

2022. november 27. 10-13h / ONLINE premier adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1 alkalom)!

 

A programhoz jelentkezéskor kizárólag magánszemélyként tudsz csatlakozni, céges adatokra nem áll módomban számlát kiállítani, köszönöm a megértésedet!

Elfogyott

Leírás

Az Akvarelltanoda© november végi programján egy A5 méretű, kövekről készült, 3D hatású festményt készítünk együtt lépésről-lépésre. Utána a tanultakat te magad egyedül is alkalmazhatod további saját képekhez, képeslapokhoz vagy akár nagyobb méretű képekhez is.

Technikai részletek: az alkalmon kiemelten gyakoroljuk a negatív festést, a rétegezést, a szélek elmosását. Így a program kiválóan társítható a technikailag hasonló témájú, de ezeket mégis máshogyan alkalmazó “Levélhalom” online Akvarelltanoda workshoppal: https://kreativonismeret.hu/termek/levelhalom-online-workshop/

Ahogyan nálam ez megszokott, NEM egy az egyben másolunk, hanem rögtön saját színekkel és kompozícióval is dolgozhatsz az alapok megismerése után!

Eszközszükséglet:

Jelen projekthez szükséged lesz egy kis méretű, A5-ös akvarellpapírra vagy akvarell lapú füzeted egyik oldalára, egyetlen szürkés-barnás vagy sötétkékes, lilás árnyalatú színre (pl. fekete, szépia vagy indigó), és egy-két ecsetre, ceruzára, radírra, vizes edényre és papírtörlőre.

FONTOS, hogy az elvárt végeredmény érdekében művészi minőségű eszközökkel dolgozunk, így javasolt a projektekhez legalább 25%-os, inkább 100% pamuttartalmú akvarellpapír és megfelelő minőségű ecset, akvarellfesték beszerzése. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő. A eszközök pontos listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg.

Az alábbi program egy zárt csoporton belül, Youtube online adásban kerül megtartásra 2022. november 27. 10-13 óráig (ebből az idő nagy részében közös munka és utána virtuális véleményezés, segítségadás írásban). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető! Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a workshop végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a klub anyagát a lehető leghamarabb megosztom a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Jelen workshop témája a “Kőrakás”, az alábbi saját alkotásom technikáját fogom megmutatni egy velem párhuzamosan készített, kb. A5 méretű festményen, lépésről-lépésre:

Időpont: 2022. november 27. vasárnap 10-13 óráig ONLINE premier adás felvételről és zárt tanulócsoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 8.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1 alkalom)!

~~~

Az Akvarelltanoda© az idén 13 éves Tina Rajztanodája 2020 tavaszán indult, kezdő és haladó akvarellistáknak szóló új programsorozata. A workshopok célja az érdeklődőknek bemutatni az akvarelltechnikák alap és haladó eszköztárát, amelyekkel rögtön saját festményeket is készítenek a résztvevők.

A 2-4 órás workshopokon kizárólag saját készítésű akvarell képeimet “festjük újra együtt”, lépésről-lépésre, A5 vagy A4-es méretben. Az eredeti minta alapján a technikát mutatom és magyarázom is, a bevezető elmélet és gyakorlatok után mindig egy (vagy esetenként akár több) teljesen saját kompozíciójú és színvilágú festményt fogsz készíteni, tehát soha NEM egy az egyben másolunk egy festményt!

A szükséges eszközökről a foglalkozást megelőzően a visszaigazolásban információkat küldök, a megszokott akvarellfestő kellékeken túl speciális eszköz általában nem szükséges.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.