“Hangulatkép sötét háttérre” élő online workshop

11 000 Ft

Időpont:
2022. január 8. szombat 10-kb.14h / ÉLŐ online adás, zárt felület (ehhez a jelentkezés után a visszaigazolásban hozzáférést adok)

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Elfogyott

Leírás

A Tina Rajztanodája absztrakt témájú klubjain megtanulhatod – többek közt – az absztrakt legfontosabb alapjait és legfőbb elemeit, a vonalak és foltok használatát, a kompozíció alapjait, a színek és egy kép elemeinek tudatos összehangolását, a technikai alapokat és lehetőségeket… Miközben mégis az érzéseidre hagyatkozva alkotsz.

A klubsorozat alkalmai egymástól függetlenek, tetszés szerint természetesen külön-külön is végezhetőek és bármikor bekapcsolódhatsz!

~~~

~ Évindító közös virtuális alkotás! ~

Íme, ezt a “Hangulatkép sötét háttérre” című élő online klubfoglalkozást ismét Ti kértétek. 🙂

A workshop jellegű foglalkozáson saját 24×24-es vagy 30×30-as, fekete lapú művésznaplóba vagy külön ív, kb. A4-A3 nagyságú fekete papírra, fotókartonra dolgozunk együtt, lépésről-lépésre.

Jelen klub témája két vegyes technikás absztrakt naplóoldal (vagy kb. A3-A4 méretű képek) megalkotása, az alábbi saját vegyes technikás alkotásaim titkait fogom megmutatni lépésről-lépésre, amit otthonról követhetsz, technikailag, stílusában és hangulatában ezekhez hasonlóakat készíthetünk együtt:

   

A foglalkozáson elmélet és gyakorlat egyaránt helyet kap, mindez élő online formában, azaz velem párhuzamosan tudsz alkotni, majd a kész alkotásodat írásban véleményezem, ez is a program része.

~~~

Szükséges eszközök:

Jelen klubfoglalkozáshoz szükség lesz elsősorban a fent említett papír alapra, ezen kívül mindenképpen akrilfestékre, akvarellfestékre és pasztellkrétákra, fehér lakkfilcre vagy fehér zselés tollra. Ezen kívül esetleg olajpasztell krétára, folyékony tintákra, stiftekre, ceruzákra, a festéshez ecsetekre, grafit ceruzára, radírra… Minél többféle médiumot érdemes összegyűjteni, ami csak otthon megtalálható.

A pontos eszközök listáját minden esetben a jelentkezés után, visszaigazolásban kapod meg. Ezek díját a workshop ára NEM tartalmazza, beszerzése egyénileg intézendő.

Az alábbi program egy Facebook zárt csoportban, ÉLŐ online adásban kerül megtartásra 2022. január 8. szombaton 10-kb.14 óráig (ebből kb. 2-3 óra közös munka és egy óra utólagos virtuális véleményezés, segítségadás). A regisztráció és a helyed véglegesítése után a további fontos információk ezután kizárólag már csak a fenti csoportban kerülnek megosztásra. A programra javasolt a megadott időpontban élőben bejelentkezni és együtt festeni, de akadályoztatás esetén a felvétel utólag is korlátlanul megtekinthető. Az élő adásban résztvevőknek a munkáit a csoportba való feltöltés után a klubfoglalkozás végén véleményezem, írásban korrigálom. Bármilyen technikai akadály felmerülése esetén a lehető leghamarabb felvett online videó tananyagban osztom meg a klub anyagát a csoporttal és a fent említett mentorálást természetesen ez esetben is biztosítom. A fenti csoporton kívüli oktatás vagy utólagos megtekintés nem lehetséges!

Időpont: 2022. január 8. szombat 10-kb.14 óráig ÉLŐ online adás, Facebook zárt csoport, amihez a jelentkezés után hozzáférést adok!

Részvételi díj: 11.000 Ft

A klubnapra a 6+1 VIP Klubkártya használható (1,5 alkalom)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.