“Festmények a művésznaplódban” online kreatív program

45 000 Ft

 • Szeretnél festett, vegyes technikás művésznaplót vezetni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá?
 • Esetleg már naplózol, de szívesen elszakadnál az eddig megszokott, ismétlődő elemektől?
 • Örömmel bővítenéd végre a repertoárodat, csiszolnád az alkotói stílusodat?
 • Teljesen új, folyamatos inspirációkra vágysz?

Most mindezt megkapod online, folyamatos jelenléttel, lépésről-lépésre, 3 hónap alatt.

Most november 10. péntek éjfélig történő jelentkezés esetén 4500 Ft kedvezménnyel (-10%) tudsz jelentkezni a programra!

2024. január 12-én indulunk! 🙂

(max. 25 fős csoportban)

>>> További részletek a leírásban! >>>

Leírás

 • Szívesen alkotnál ehhez hasonló festményeket, de azt sem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 • Eszközök, alapanyagok, felületek, struktúrák, kompozíciók, stílusok… Szeretnél minél többet megtudni ezekről?
 • Szeretnél elsajátítani izgalmas, új alkotó technikákat és trükköket, amelyekkel közben és azután is teljesen saját festményeket alkothatsz?

A “Festmények a művésznaplódban” online kreatív program neked készült, ha

 • szeretnéd megismerni a festők művésznaplózásának eszközeit, alapjait és technikáit,
 • ha egy nagyobb, 30×30 cm-es művésznapló rendszeres vezetésének titkaiba is bepillantást nyernél,
 • ha már naplózol, de úgy érzed, hogy szívesen bővítenéd a technikai repertoárod,
 • ha újabb trükkökre, tippekre, inspirációkra és alkotói kihívásokra vágysz,
 • ha ebben a szenvedélyedben osztozó társakkal együtt haladnál (ami ugyanakkor nem “kötelező” természetesen),
 • ha szeretnél 3 hónapig rendszeresen, hetente legalább 1 órát a művésznaplózás titkainak szentelni,
 • és ha szeretnél ezentúl még izgalmasabb, változatosabb, profibb vegyes technikás művésznaplót vezetni!

MIT SAJÁTÍTHATSZ EL PONTOSAN A PROGRAM SORÁN?

Örömmel alkotunk! 🙂 / kép: szilvifoto.hu

2024. január 12-től 12 héten át együtt fogunk festeni és vegyes technikázni.

Mintha csak mellettem ülnél a műhelyemben, minden héten legalább egy órán át és együtt fogunk naplózni. Megmutatom, hogyan és milyen eszközökkel készülök elő egy-egy ilyen munkához, hogyan haladok lépésről-lépésre, miféle inspirációkat használok és hogyan kísérletezem.

Mesélek, “beszélgetünk” és közben nálad otthon is alakul majd a művésznaplós festményed, ahogyan haladsz velem együtt.

Közben folyamatosan inspirációkat, egymással kombinálható lehetőségeket mutatok neked, amelyekkel egyben a kreatív naplós alkotás kifogyhatatlan tárházát kapod kézhez.

Fogunk

 • akrillal festeni,
 • pasztellal festeni,
 • pasztellt és egyéb technikákat akrillal kombinálni,
 • kollázsolni és vegyes technikázni,
 • struktúrákat, rétegezett felületeket létrehozni,
 • egészen szokatlan anyagokat és eszközöket használni,
 • absztrakt festményeket alkotni (sok elméleti információval),
 • és sok-sok, akár már keretbe és falra kívánkozó művésznaplós festményt készíteni!

A tanult technikákkal természetesen nem csak a naplódba alkothatsz, hanem ezek alapján akár rögtön önálló papír, vászon alapra is dolgozhatsz a segítségükkel.

Mindemellett naplózni egyszerűen egy felemelő örömforrás! 🙂 A rendszeres, legalább heti szintű naplózásra való “rászokás” olyan ajtókat tár ki a számodra, amelyeken keresztül beengedheted a kreatív önkifejezést a hétköznapjaidba, ez pedig egy újabb önismereti lehetőség és egyértelműen, sőt, bizonyítottan életminőség javító hatása van.

“A hétköznapokban könnyen el tudnék veszni a kötelességek, a feladatok, az ígéretek tengerében. Akkor is, ha örömteliek a tevékenységeim, jó megállni, lelassulni, és ehhez nekem az alkotás az egyik legjobb eszköz. Ez a felismerésem akkor tudatosodott újra bennem, amikor 5 év szünet után megint Tina műhelyében találtam magam. Időközben vidékre költöztem, és  ideális lehetőség lett számomra az online tanfolyam. Sőt! Így tényleg a saját időbeosztásomhoz tudtam igazítani, és tényleg lépésről-lépésre haladhattam, a magam tempójában. Fantasztikus élmény volt, hogy a videókat megállítva, visszatekerve “emészthettem”. Olykor napokig pihentettem a csinálmányomat, mire a végleges “mű” elkészült. Nagyon inspiráló és pihentető így komponálni képeket. Alig várom, hogy újabb témákba vezess minket Tina :)”

~ Csajági Ildi

Néhány eddigi alkotás a korábbi naplóimból, és a korábbi művésznapló készítő online program projektjeiből. Ezekhez hasonlóakat fogunk együtt alkotni. Kattints a képekre a teljes méretért!

(A fenti fotók közül ez az utolsó művésznaplóba készült képem keretet kapott, majd egy 2023 márciusi váci kiállításon több, mint 40 alkotó közül első helyezést értem el vele.)

Tinát pár éve ismertem meg, kiképző művészetterápiás csoportom tagja volt. A járvány idején kezdtem figyelni munkásságát, elvégeztem a „Több, mint absztrakt” című online tanfolyamát, és “Az alkotó nő” című könyvét is megrendeltem. Számomra nagyon szimpatikus, hogy Tina finom és nőies, ugyanakkor nagyon komoly ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik. A 2023 őszi “Nagy Művésznapló Projekt” csak megerősítette korábbi pozitív benyomásaimat. Nagyon jó az online lehetőség, így könnyebben be tudom illeszteni az életembe. Sok új információt kapok (kiképző művészetterapeutaként is) a művészeti technikák sokrétű, kombinálható  felhasználásáról. Ami nagyon tetszik: Tina a heti téma bemutatásánál arra biztatja a csoportot, hogy mindenki a saját személyiségének, stílusának megfelelően kombinálja a tanultakat, kísérletezzen bátran! Várom péntek reggelenként az új videót! Köszi az inspirációkat!

~ Harkácsi Judit

~

Még több alkotás: egy ehhez hasonló naplót fogunk készíteni együtt, lépésről-lépésre, sok-sok technikával és gyakorlattal, miközben “beszélgetünk” és a csoportunkban bármikor kérdezhetsz is.

~

Azért lettem “függő” , mert a kezdő akvarell tanfolyam óta csinálom a programokat és mindig tudsz valami újat, érdekeset, szépet mutatni, tanítani. A pénteki e-mailt úgy várom mint egy kis gyerek a karácsonyi ajándékot…. És gyerek leszek újra, egy csodálatos terápia által. Hálával és köszönettel tartozom Neked és a Sorsunknak, hogy találkoztunk.

~ Vízi Csilla

HOGYAN FOGUNK TANULNI?

3 hónapon át egy folyamatos, közös, szorosan együttműködő kapcsolatban és munkában leszünk, hogy minden alapvető ismeretet megkapj, begyakorolhass a kreatív művésznaplózás legfontosabb alapjait és haladó technikáit illetően.

A program egy zárt csoporton belül fog zajlani, amelyhez időben elérhetőséget biztosítok Neked.

A csoportban az eddigi tapasztalataim és mindenkori törekvéseim alapján támogató, megtartó légkör uralkodik majd és baráti, oldott hangulat. Segítőkész tanulótársakkal oszthatod meg az alkotásaidat, tapasztalataidat nap mint nap, és cserélhetsz eszmét a különböző témákról.

Lépésről-lépésre haladunk majd együtt a (részben egymásra épülő) témákkal, a vegyesen fotós, szöveges, videón rögzített tananyaggal és a gyakorlatokkal, mindezekhez összesen heti 1-2 óra szabadidőt* kell előre betervezned magadnak, hogy hatékonyan tudj velünk együtt haladni. (*Amennyiben komolyan foglalkozol egy területtel, ennyi időt érdemes egy adott időszakban, ez esetben 3 hónapon át rászánni a témára, hogy valóban fejlődj és elérd a kitűzött célodat.)

Az új anyagot témától is függően tervezetten hetente osztom majd meg a csoportban, Te pedig saját időbeosztásod szerint akkor dolgozod fel az elméleti és gyakorlati anyagot, amikor csak szeretnéd ( = amikorra betervezted a heti rendszerességű, művésznaplózásra szánt idődet. :-))

A témákat lényegre törően, frappánsan, mégis kimerítő alapossággal, minden esetben képekkel, videókkal fogom prezentálni, hogy a lehető leghatékonyabban tudj ezekkel haladni.

Igény szerint folyamatos kapcsolatban, információcserében leszünk.

A csoport támogató célú, ám a folyamatos részvétel természetesen nem “kötelező”, annyira veszel részt a közösségi térben, amennyire ezt Te igényled.

JAJ, MI TÖRTÉNIK, HA LEMARADSZ AZ ANYAGGAL?

Semmi baj! A kapott leckéket utólag is eléred, akár évek múltán is.

A 12 hét egy javasolt, közös haladási tempó, de választhatsz egy teljesen saját tempójú tanulást is vagy újra csatlakozhatsz, ha bármilyen váratlan dolog miatt lemaradnál.

A csoportban lehetőséged van a saját időbeosztásod szerint folyamatosan követni az anyagot és bármit akár utólag vagy újra elolvasni, megnézni, meghallgatni, a gyakorlatokat megcsinálni, kérdéseket felvetni és – saját igényed szerint – megbeszélni ezeket a csoporttársakkal, megosztani a munkáidat és ezekhez véleményt, tanácsokat kérni tőlem vagy akár a többiektől is.

Eddig az akvarellezés volt az én világom. De mivel szeretek új dolgokat tanulni, Tinánál próbáltam már az absztrakt festést, illetve a vegyes technikás alkotást. A 12 hetes online program során beszippantott ez a műfaj is… Lakásfestés miatt kimaradt néhány alkalom, de utána 2 egész ‘Tina-napot’ tartottam, hogy pótoljak. :-)) Ezért, és a fizikai távolság miatt szeretem az online kurzusokat. Bátran ajánlom annak, aki technikai ismeretekre vágyik és gyakorolná az önkifejezést!

~ Borbás Andi

~

MENNYIBE KERÜL?

A tanfolyam ára a 3 hónapra mindössze bruttó 45.000 forint.

Most november 10. péntek éjfélig történő jelentkezés esetén 4500 Ft kedvezménnyel (-10%) tudsz jelentkezni a programra!

Kétszeri részletfizetés lehetséges, ennek igényét kérlek, hogy a “megjegyzésben” tüntesd fel jelentkezéskor!

A program díja a szükséges alkotó eszközöket nem tartalmazza, ám ezekről természetesen a program előtt időben információt adok.

MIKOR KEZDŐDIK ÉS MEDDIG TART A PROGRAM?

A program a zárt csoportban 2024. január 12-én, pénteken kezdődik és 12 héten át tart, de már korábban hozzáférést adok és tudsz csatlakozni, ahol megadom a szükséges eszközök listáját (nem szükséges túl sok minden, sok mindent újrahasznosítunk) és meg tudsz ismerkedni a csoporttársakkal, elő tudsz készülni a programra. A program időtartama tervezetten 3 hónap, így várhatóan március végével, húsvétig véget ér.

SZÜKSÉGES VALAMILYEN ELŐFELTÉTEL A JELENTKEZÉSHEZ?

Nem, semmilyen előfeltétel, előzetes rajz- vagy festőtudás nem szükséges!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…